Statystyki:
liczba lekarzy: 31744
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
frączak, mazowieckie, Frączak, protetyk, mazowieckie, Frączak, chirurg stomatolog, Piaseczno, mazowieckie, Frączak, stomatolog, Piaseczno, mazowieckie, Frączak, mazowieckie, leszczyc sumiński, Poznań, wielkopolskie, Ortopeda dziecięcy lubelskie, czubak, ortopeda dziecięcy, mazowieckie, Dermatolog, pomorska, neurolog, Warszawa, mazowieckie, wyrąbek, opolskie, patkowski, dolnośląskie, Węgrzynowska, opolskie
Ostatnio dodane opinie
Anonim 83.31.67.12
Bardzo mi pomogła. Nic nie narzuca jest b.delikatna |
Koszt: 160 zl
04/02/12 00:32
Anonim 79.185.45.47
Komentarz:
AKURAT TAK SIĘ SKŁADA ,ŻE JESTEM PACJENTEM PANI DOKTOR OD DŁUGIEGO CZASU I NIE MOGĘ SIĘ ZGODZIĆ, ŻE PRÓCHNICA JEST TRAKTOWANA PRZEZ NIĄ JAKO PRZEBARWIENIA , MOŻE WŁAŚNIE W PRZECIWIEŃSTWIE DO INNYCH LEKARZY PANI DOKTOR NIE NACIĄGA PACJENTÓW NA KOSZTY I NIE LECZY PLAMEK , KTÓRYCH NIE TRZEBA LECZYĆ |
04/02/12 00:31
Anonim 82.210.149.81
Komentarz:
brak wywiadu, brak kontaktu z pacjentem, całkowicie przedmiotowe traktowanie pacjenta łącznie z wręcz nieprzyjemnymi (nieuzasadnionymi) uwagami i dodatkowo - błędna diagnoza i w konsekwencji niewłaściwe leczenie. Nie polecam zdecydowanie. |
Koszt: 135 zl
04/02/12 00:05
Anonim 213.17.155.154
Dobry lekarz,gdy trzeba szybko działać :) |
03/02/12 23:52
Anonim 213.17.155.154
Komentarz:
Pani doktor świetna...szkoda tylko,że kolejka długa i nie do końca "na godzinę". Czasem i 2 godziny trzeba czekać :( |
03/02/12 23:46
Anonim 178.73.49.196
Komentarz:
Długo szukałam pediatry WŁAŚCIWEGO. Udało się. Pan Doktor nie tylko poświęca czas dziecku choremu, ale zawsze "zerknie" i zapyta o zdrowie pozostałych. Moje dzieci są zawsze trafnie zdiagnozowane a metody leczenia są bardzo skuteczne. Pan Doktor nie zastanawia się zbyt długo, widzi co jest dziecku, potrafi przewidzieć, w którym kierunku choroba się rozwija i jaki będzie kolejny objaw |
Koszt: 80 zl
03/02/12 23:45