Zaufanie do kompetencji | 3,5 |
Poświęcony czas | 3,0 |
Kompleksowość podejścia | 2,0 |
Uprzejmość | 2,0 |
Godny polecenia | 2,0 |
Nie polecam tego gabinetu, wiele lat wizyt, mnóstwo pieniędzy wydanych na leczenie. Po kilku latach niekończącego się leczenia, po zasięgnięciu opinii u 3 niezależnych specjalistów skończyło się na zmianie ortodontki i konieczne było założenie nowego aparatu. Kilka lat męczących wizyt i góra pieniędzy wyrzuconych w błoto. Jest bardzo wielu specjalistów w tej dziedzinie więc radzę się dobrze zastanowić i udać się do kogoś polecanego a nie tutaj
Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 5,0 |
Poświęcony czas | 5,0 |
Kompleksowość podejścia | 5,0 |
Uprzejmość | 5,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
O dobrego ortodontę trudno, wiem to z własnego doświadczenia...przeszukałam internet w poszukiwaniu informacji i Pani doktor i tu miłe zaskoczenie same pozytywne opinie....więc nie dość że dobry ortodonta to jeszcze nie drogi. Tutaj znajdziecie cennik oraz wszelkie informacje http://ortodontica.pl/.
Usługa | Cena (zł) |
---|