Zaufanie do kompetencji | 4,2 |
Uprzejmość | 4,8 |
Godny polecenia | 4,2 |
Zaufanie do kompetencji | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Dzięki interwencji Pani doktor żona została przyjęta na oddział neurologiczny za co bardzo dziękuje Pani doktor.Ja osobiście polecam.Miła i sympatyczna.
Godny polecenia | 5,0 |
Wspaniała, życzliwa pani doktor, która przeprowadziła zabieg w uchu mojej mamy, a następnie bardzo interesowała się procesem gojenia, doradzała i nigdy nie odmówiła pomocy. Dziękuję Pani doktor.
Godny polecenia | 5,0 |
Pani doktor przyjmowała mnie na SOR nie mam żadnych zastrzeżeń bardzo miła ,konkretna, pomogła, na pewno będę polecać i gdy przyjdzie mi jeszcze potrzeba skorzystania z pomocy laryngologa na pewno wybiorę ponownie tego lekarza
Godny polecenia | 5,0 |
Pani Doktor zrobiła wszystkie niezbędne badania, dobrze dobrała leki oraz skierowała na zabieg. Jest przy tym uprzejma i poświęca tyle czasu ile potrzeba, wzięła pod uwagę wszystkie dolegliwości. Na prawdę mi pomogła. Polecam.
Zaufanie do kompetencji | 2,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 1,0 |