Kompleksowość podejścia | 4,6 |
Godny polecenia | 4,9 |
Kompleksowość podejścia | 4,6 |
Godny polecenia | 4,9 |
Godny polecenia | 5,0 |
mam 63 lat.od 20 lat jestem na rencie,więc mam kontakt z lekarzami.Ta Pani jest jedną z niewielu,która miała dla mnie czas.U dr Florczak leczę się od dwóch lat, ZAWSZE miała dla mnie czas i cierpliwość
Godny polecenia | 5,0 |
Lekarz jedyny w swoim rodzaju. Pani doktor leczy kompleksowo, patrząc również na inne schorzenia. U niej wizyta jest samą przyjemnością,podchodzi z wielką empatią do pacjenta, a przy tym zaskakuje wiedzą i kompetencją. Pani dokotor wyleczyła mnie z choroby która trwała we mnie dobrych kilka lat i żaden lekarz nie potrafił zdiagnozować jej. Mogę powiedziec że zawdzięczam jej wiele, a przede wszystkim moje zdrowie.
Godny polecenia | 4,0 |
Koszt podany za 2 osoby. Do Pani Florczak chodzę na kontrolne wizyty, gdyż jestem po operacji tarczycy. Pani jest świetna, tłumaczy, wyjaśnia i poświęca dużo czasu pacjentowi ;)
Godny polecenia | 5,0 |
Świetna pani doktor,poświęca odpowiednią ilość czasu każdemu pacjentowi. Nie bagatelizuje żadnych objawów.
Godny polecenia | 5,0 |
Świetny lekarz,dobry i życzliwy człowiek.Godna polecenia w ciemno.Tylko trudno się do niej dostać.
Bardzo mila i zainteresowana problemami pacjenta
Bardzo mila i zainteresowana problemami pacjenta
Godny polecenia | 5,0 |
Pani Doktor jest bardzo rzeczowa, bardzo miła, wykazuje się dużą cierpliwością co do tłumaczenia choroby a przy tym ogromną wiedzą.Dziękuję. Bardzo gorąco polecam.
Kompleksowość podejścia | 2,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Bardzo miła, kompetentna. Ciężko przechodziłam nadczynność i pani doktor mnie z tego wyciągnęła. Nie oszczędza na badaniach
Usługa | Cena (zł) |
---|