Tłumaczenie choroby i leczenia | 4,9 |
Poświęcony czas | 4,9 |
Kompleksowość podejścia | 4,9 |
Godny polecenia | 4,9 |
Godny polecenia | 5,0 |
Pasjonat.Lekarz z najwyższej pólki.Walczy o zdrowie pacjenta.Jest ze mną od ośmiu lat,które otrzymałem od Profesora choć inni nie dawali mi szans życia.
Godny polecenia | 5,0 |
Nie jestem w stanie wyrazić wdzięczności za niezwykły profesjonalizm Pana doc.Gackowskiego. To nie tylko uzdolniony kardiolog, lecz Wspaniały Człowiek o wielkiej empatii, pełen życzliwości i determinacji.
Godny polecenia | 5,0 |
Bardzo miły i uprzejmy lekarz ( co niestety jest ostatnio rzadkością wśród lekarzy), do tego także bardzo cierpliwy. Tłumaczy i objaśnia wszystko bardzo dokładnie. Polecam.
Godny polecenia | 5,0 |
POLECAM!!!!!!PAN DOKTOR JEST WSPANIAŁYM LEKARZEM.PROFESJONALISTA JAKICH MAŁO.W OBECNEJ CHWILI BARDZO MI POMAGA W LECZENIU.DZIĘKUJĘ PANIE DOKTORZE!!!!!!!!!!
Godny polecenia | 5,0 |
Swietny specjalista, wykonuje badanie echo tak drobiazgowo jak nikt na swiecie i widac ze naprawde przejmuje go stan zdrowia pacjenta. Przyjmuje na dodatek w bardzo ladnm i milym miejscu w Unicardii, i na szczescie blisko szpitala ze nie trzeba go szukac po polowie Krakowa.
Godny polecenia | 5,0 |
Wszyscy w Krakowie lekarze ( co dziwne) twierdza, ze jak chcesz miec zrobione najlepiej echo serca jak tylko dzis sie da to trzeba sie dopchac do Dr gackowskiego!!! Jego opinia jest niepodwazalan i warta kazda kwote, poniewaz co z tego ze gdzies jest dyche taniej, jak to niewiele warte. Polecam - widac jak jest dokladny i rzeczywiscie czlowieka bada dokladnie i szczegolowo. Sa niestety dosc dlugie terminy,ale naparwde warto do niego poczekac. Mnie uratowal przed operacja serca, ktora mi chcieli zafundowac na Slasku. Pan pRof. sadowski skierowal mnie do niego i dzieki uczciwosci obu lekarzy wywinalem sie od noza!!! Dzieki DOktorzy z Krakowa!
Tłumaczenie choroby i leczenia | 4,0 |
Poświęcony czas | 4,0 |
Kompleksowość podejścia | 4,0 |
Godny polecenia | 4,0 |
super spec od echa serca bylem na kilku echach u roznych lekarzy ale ten doktor widac zna sie swietnie -wyjasnia poradzi objasnia polecam
super spec od echa serca
bylem na kilku echach u roznych lekarzy
ale ten doktor widac zna sie swietnie -wyjasnia poradzi objasnia
polecam
Godny polecenia | 5,0 |
Polecam, bardzo dobry lekarz. Prezentuje podejście zdroworozsądkowe i nie leczy "na siłę".
Godny polecenia | 5,0 |
bardzo dobry lekarz kompleksowo podchodzi do problemu choroby, kontaktuje sie z innymi lekarzami w sprawach choroby.
Godny polecenia | 5,0 |
Polecam tego lekarza! Trafiłam do niego przez przypadek, ponieważ mój kardiolog nie mógł mnie przyjąć. Po wykonanym echu serducha wytłumaczył wszystko co i jak. Od tej pory czyli od 7lat co roku jestem u niego na badaniu na Jana Pawła w Krakowie.
Usługa | Cena (zł) |
---|