Zaufanie do kompetencji | 4,6 |
Poświęcony czas | 4,6 |
Kompleksowość podejścia | 4,6 |
Uprzejmość | 4,8 |
Godny polecenia | 4,4 |
Jestem specjalistą chorób oczu posiadającym doświadczenie ponad 25 letnie w okulistyce zachowawczej jak i zabiegowej. Obecnie zajmuję się głownie diagnostyką okulistyczną m.in SOCT,USG i laseroterapią siatkówki oraz jaskrą( żółty laser – mikropulsy).
Posiadamy m.in.:
- najnowocześniejszy okulistyczny "żółty" laser IQ 577 umożliwiwający pracę w trybie mikropulsów. Polecamy żółtą wiązkę lasera głownie u osób: z cukrzycą w obrzęku plamki (DME), w torbielowatym obrzęku plamki (CME), zakrze...
Godny polecenia | 5,0 |
Jestem wieloletnim pacjentem tego lekarza i mogę go wszystkim polecić właśnie za swoje oddanie i pełen profesjonalizm zawodowy, czas i poświęcenie. Polecam
Godny polecenia | 5,0 |
Od kilku lat chodzę z synem do Pana okulisty,świetny lekarz,konkretnie tłumaczy,szybko zdiagnozował wadę oczu,gorąco polecam.
Godny polecenia | 1,0 |
To świetny specjalista, stawia trafne diagnozy. Bardzo dużo mówi, dokładnie tłumaczy, ma kompleksowe podejście, jest szczery i bardzo bezpośredni. Zabieg wykonany na oku zrobiony idealnie, problem już później nie pojawił się. Profesjonalny dobór okularów. Jeżeli nie jest w stanie pomóc nie robi nic na siłę, tylko kieruje do wyspecjalizowanych ośrodków w Polsce. Naprawdę polecam:)
Godny polecenia | 5,0 |
Gorąco polecam tego okulistę.Byłam ostatnio z dziećmi i wreszcie mamy bardzo dobrze dobrane okulary. Pierwszy raz w życiu ktoś tak trafnie zdiagnozował naszą wadę.Jedyny taki lekarz w mieście,naprawdę jestem bardzo zadowolona,polecam :)
Godny polecenia | 5,0 |
Ostatnio byłem u tego okulisty z bólem , szybko postawił trafną diagnozę dziś oko mnie już nie boli. Widać, że ma bardzo dobry kontakt z chorym. Polecam wszystkim tego okulistę.
Godny polecenia | 5,0 |
Byłam ostatnio na doborze soczewek kontaktowych i mogę wszystkim polecić tego lekarza. Moje oczy teraz widzą lepiej.
Godny polecenia | 5,0 |
Chodzę do tego lekarza od kilku lat ze swoimi dziećmi i mogę wszystkim polecić tego okulistę jako bardzo dobrego specjalistę
Zaufanie do kompetencji | 3,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
raz byłam u niego i nie spodobał mi sie jako lekarz
raz byłam u niego i nie spodobał mi sie jako lekarz
Godny polecenia | 5,0 |
Leczyłem się za granicą w Helsinkach w klinice prywatnej Docrates. Przy chorobie oczu nigdzie nie pojadę bo dr Andrzej Wócicki to właśnie standard zagraniczny Janusz Rudnicki
Leczyłem się za granicą w Helsinkach w klinice prywatnej Docrates.
Godny polecenia | 5,0 |
Gdyby w taki sposób traktowali pacjentów wszyscy lekarze, to nie byłoby powodów do narzekań na służbę zdrowia - fachowość kompetencja, serdeczność w podejściu do chorego i jego problemu
Usługa | Cena (zł) |
---|