Zaufanie do kompetencji | 2,8 |
Poświęcony czas | 5,0 |
Kompleksowość podejścia | 5,0 |
Uprzejmość | 5,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Bardzo kompetentny lekarz z olbrzymią wiedzą. Na nurtujące mnie pytania zawsze uzyskałam fachową odpowiedź oraz wskazówki. Czułam sie zaopiekowana, jako pacjentka. Doskonaly chirurg. Mam bardzo duże zaufanie do dr Gralca, dlatego na wizyty kontrolne jeżdżę z Koszalina oddalonego o 3 godziny od kliniki. Zdecydowanie polecam. Adriana Andrusieczko
Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Kompleksowość podejścia | 5,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Podpisuję się pod opiniami które tu są. Właśnie jestem po wizycie!!! Byłam 2 minuty łącznie z badaniem. Na zadane pytania odpowiadał nie wiem. Pacjenta traktuje jak kolejny numerek w kolejce. Nie uprzejmy siedzi tam jak za karę. Nie polecam tego (dr. n. med.) GRALEC ARTUR!!!! Taka osoba nie powinna zajmować się leczeniem ludzi!!!! Masakra 😵
Zaufanie do kompetencji | 2,0 |
Kompleksowość podejścia | 1,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Pacjentów traktuję przedmiotowo, nieuprzejmy.Nie wyjaśnia badań, ani przyczyny dolegliwości pacjenta. Brak informacji. Nie wydaje zwolnień lekarskich pacjentom leczonym w Poradni Onkologicznej w Bydgoszczy. Twierdzi, że wizyta w poradni nie wymaga takowego usprawiedliwienia nieobecności pacjenta w zakładzie pracy. Dokumentuje Swą wypowiedź, że On przez 25 lat będąc chirurgiem to nie chorował.Nie polecam.
Zaufanie do kompetencji | 3,0 |
Kompleksowość podejścia | 1,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Niemiły, brak kontaktu z pacjentem w poradnii oraz podczas pobytu w szpitalu. Nie udziela informacji o stanie zdrowia, przebiegu leczenia. Pacjentka wychodzi ze szpitala i nic nie wie co dalej. Nie polecam.
Zaufanie do kompetencji | 3,0 |
Kompleksowość podejścia | 2,0 |
Godny polecenia | 2,0 |
Mało sympatyczny, nie tlumaczy przebiegu leczenia, odpowiada na pytania niechetnie, przedmiotowe podejście do pacjenta.
Usługa | Cena (zł) |
---|