Centrum Medyczyne Damiana - Wałbrzyska
ul. Wałbrzyska 46
Nie tylko doskonały lekarz ale także bardzo dobry człowiek. Pod jego opieką otrzymujemy wszystko co niezbędne. Na pewno polecę go wszystkim potrzebującym.
Ja również polecam Panią dr Karpińską, która opiekuje się praktycznie całą nasza rodziną, dziecmi i dorosłymi. Patrzy na pacjenta całościowo, na wszystkie jego problemy zdrowotne, a nie tylko na problem z którym w danym dniu pacjent przyszedł. Ma świetny kontakt z pacjentem.
Pani Doktor wspaniale wykonuje swój zawód a do tego ma rewelacyjny kontakt z dziećmi.
Jeden z najlepszych lekarzy jakich znam.
Bardzo dobry pediatra! Polecam Panią Doktor. Długo szukałam Pediatry i wreszcie znalzałam. Poświęca zawsze nam dużo czasu, wszystko tłumaczy, moja óćreczka nie płaczę nigdy przy badaniu. Pani doktor ma świetne podejście do dzieci.
Przecudowny lekarz.Wspaniałe podejście do dzieci i do osób starszych. Zawsze można na niego liczyć.Naprawdę godny polecenia.
Prawdziwy lekarz pierwszego kontaktu.Widać że troszczy się o zdrowie pacjenta.Bardzo dużo rozmawia z pacjentem tłumacząc mu chorobę i metody leczenia a przy okazji bada ciśnienie, serce,płuca i inne rzeczy. Bardzo uprzejmy.Godny polecenia.Pozdrawiam pana doktora i życzę mu samych sukcesów w życiu prywatnym jak i w pracy zawodowej.
Do pani doktor udalem sie z prosba o wystawienie zwonienia lekarskiego. Mialem wypadek w Czechach, gdzie w czeskim szpitalu nie mieli mozliwosci wystawienia polskiego L4. Dr Szelogowska odmowila wystawienia zwolnienia lekarskiego na podstawie dokumentacji medycznej z czeskiego szpitala (opisane badania RTG, USG i diagnoza z kodem ICD10 2230 : zlamane zebro). Argumentowala, ze nie moze wystawic zwolnienia wstecznie na 3 dni - co jest nieprawda - zgodnie z przepisami mozna ...