Szpital Uniwesytecki nr 1 im. A. Jurasza
Skłodowskiej 9
Bydgoszcz
Bardzo rzeczowy , profesjonalny i uprzejmy. Dokładny wywiad z wyjaśnieniem poszczególnych pytań, zaproponowane leczenie i szczegółowy- na piśmie opis stosowania leków. Miła i życzliwa atmosfera, od pierwszego kontaktu wzbudza zaufanie i pacjent czuje, że jest pod dobrą kompetentną opieką. Bardzo polecam doktora Cichewicza i dołączam do grona zadowolonych pacjentów.
Centrum Medyczne Gizińscy
ul. Leśna 9A
Bydgoszcz
Bardzo sympatyczna Pani doktor dobry specjalista
Wizyta nieprzyjemna, doktor bardzo wyniosła w stosunku do pacjenta. Poza tym nie można poruszyć wszystkich problemów, z którymi się przyszło, bo "wizyta już zamknięta", pomimo, że na początku zaznaczone było, że przychodzę w dwóch sprawach. Nie polecam.
Jestem bardzo zadowolona z wizyty u pani doktor Dzwoniarkiewicz w Polskiej przychodni w Coventry. Pani doktor zbadala mnie, wyjasnila przyczyne choroby, bardzo dobrze dobrala leki, wizyta kontrolna pomimo ze w prywatnej przychodni byla bezplatna jak i list do GP z wyjasnieni choroby i przepisanymi lekamindo wiadomosci GP rowniez Pani doktor napisala bezplatnie. Jestem bardzo zadowolona z wizyt.
Szpital Uniwesytecki nr 1 im. A. Jurasza
Skłodowskiej 9
Bydgoszcz
leczyła mnie na zapalenie gruczołów, leki które kazała ztosować jedynie pogłębiły mój problem z łuszczycą!!
Dermatolog nie spełniła moich oczekiwań. Krótka, zdawkowa wizyta podczas której nawet nie dowiedziałam się co mi dolega, wystawienie recepty bez słowa wyjaśnienia. Na zmiany skórne rzuciła okiem jedynie z daleka nie wstając nawet zza biurka, cóż...może ma sokoli wzrok. Rok temu córka również trafiła do tej Pani i została potraktowana tak samo zdawkowo. Nie polecam!