lekarz Izabela Gordon-Kaczmarek

Dworcowa
85-009 Bydgoszcz

Uważam, że Pani dr jest naprawdę przemiłą i sympatyczną osobą a przed wszystkim kompetentną. Leczę się u Pani dr o 2 lat. Miałam do czynienia z kilkoma ginekologami i żaden po mimo wizyt, badań i usg nie był w stanie zauważyć polipa którego miałam na szyjce. Druga sprawa to PCOS. Jeden Pan dr stwierdził, że mam PCOS i jeżeli nie urodzę w wieku 25 lat nie będę mogła mieć dzieci, …

lekarz Marek Stysiński

Klasztorna 19
78-640 Tuczno

Bardzo dobry lekarz, od wielu lat jestem Jego pacjentką, moja Córka również. Doskonałe podejście do pacjentek, zawsze wszystko miałam wytłumaczone w 100%. Lekarz o wysokiej kulturze osobistej, pełny profesjonalizm, lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: Kasia

prof. dr hab. n. med. Włodzimierz Baranowski

Mediva
Sienna 86/84

Najlepszy lekarz jakiego spotkałam, uratował mi życie. Jest super lekarzem i super człowiekiem.

dr n. med. Sebastian Kwiatkowski

bogurodzicy
ul. Bogurodzicy 1/10

Wspaniały specjalista, zawsze wita nas szczerym uśmiechem. Nie tworzy uczucia dystansu, dzięki temu czułam, że mogę zapytać o wszystko. A na każde pytanie dostałam zrozumiałą dla mnie odpowiedź. Pełen profesjonalizm i ogromna empatia. Ciąża prowadzona przez Pana Doktora to wspaniały czas. Wizyty zawsze dawały poczucie bezpieczeństwa i pewność, że jesteśmy pod doskonałą opieką. Dziś mam w ramionach moją zdrową córeczkę. Dziękuję!
Opinia dodana przez: Ilona

lekarz Roman Góra

Poradnia dla kobiet, Gabinet prywatny
98-300 Wieluń

Może miły i kompetentny ale na wizycie prywatnej W poradni K jest nie uprzejmy i pretensje ze mnie przyjął

lekarz Grzegorz Jańczewski

Świętojańska 105 lok. 2a
81-381 Gdynia

Korzystalam z uslug Pana doktor licząc na fachową opiekę.Na tamten czas wydawało mi się że jest usługi są prywatne to lepsze:)) Pierwsza ciąża, więc być może dlatego. Lekarza poleciła mi koleżanka, o ile jest bardzo uprzejm człowiekiem i kulturalnym tak o fachowości niestety nie mam dobrego zdania. Do porodu nie wiedziałam że jest coś takiego jak mierzalność wód płodowych, bo i skąd miałam wiedzieć jak lekarz nigdy tego nie badał, …
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Konstanty Smuła

Góralska 13

Urodzilam sie 02.06.1979 i dzieki Dr. Smula wogole to istnieje. Moi rodzice opowiedzieli mi ta Historie (ciazy mojej mamy do porodu) .. to jak z jakiegos Horroru…ale na szczescie pojawil sie Bohater co zakonczyl ten koszmar swoja kompetencja i miloscia do zawodu. Za to jestesmy wdzieczni cale zycie. Dlatego za Wszystko 5/5 gwiazdek.
Opinia dodana przez: Edyta Baumgarn z domu Rusinska

dr n. med. Jarosław Janeczko

Sądecka 3
32-700 Bochnia

Wspaniały lekarz!! Dr Janeczko jest wysokiej klasy specjalistą o dużej wiedzy i doświadczeniu. Z profesjonalnym podejściem w którym priorytetem jest pacjent. Na wszystkie pytania udziela dokładnej odpowiedzi, wszystkie niejasności dokładnie tłumaczy. Bardzo rzetelny oraz miły, w czasie wizyty czułam się bardzo swobodnie! Byłam pod ogromnym wrażeniem jego zaangażowania. Opieka i troska o pacjenta przez cały personel. A najważniejsze perfekcyjnie wykonany zabieg. Polecam z czystym sercem! Naprawdę najlepszy lekarz do jakiego …

lekarz Michał Perlik

Auxilium
Słowackiego
62-320 Września

Lekarz na 6 + ;). Doktor Michał Perlik jest najlepszym lekarzem jakiego znam. Po 2 poronieniach, od początku do końca poprowadził moją już udaną ciąże z profesjonalnym podejściem za co jestem wdzięczna z całego serca,bo mam wymarzoną,śliczną córeczke🥰. Kompetentny, miły i delikatny lekarz, a cesarskie cięcie przeprowadził delikatnie,spokojnie i perfekcyjnie,że prawie nic nie widać;) super Lekarz, polecam w 200%%% ;)
Opinia dodana przez: Natalia

lekarz Zbigniew Parkot

Rzeszów

Oj nie! Spoufalanie się z pacjentką i bezczelne komentarze- to wizytówka tego pana. Nie polecam. I za taką wątpliwą przyjemność korzystania z jego "usług" bierze wcale nie małe pieniądze. Niejeden lekarz z NFZ biję go na głowę profesjonalizmem i życzliwością w podejściu do pacjenta.
Opinia dodana przez: MK

lekarz Przemysław Kaczanowski

Zielona 39
75-664 Koszalin

Pan Doktor to prawdziwy profesjonalista, a przy tym niezwykle życzliwy i taktowny człowiek. Podczas wizyty czułam się wysłuchana, zrozumiana i otoczona opieką. Wszystkie badania przeprowadza z ogromną delikatnością, a jego podejście do pacjentki budzi pełne zaufanie. Widać, że ma ogromną wiedzę i doświadczenie, ale też serce do tego, co robi. Dzięki niemu wizyta u ginekologa przestaje być stresująca. To lekarz z powołania – serdecznie polecam każdej kobiecie!
Opinia dodana przez: Patrycja
Jestem 4 m-ce po operacji guza jajnika.Guz na szczęście okazał się łagodny.Obecnie czuję się dobrze bez powikłań pooperacyjnych.Operacja wykonana w Klinice Ginekologii w Łodzi fachowo,staranne i estetyczne.P.Prof.K.Szyłło wg mojej oceny jest to lekarz ginekolog konkrety,rzeczowy,opanowany i wzbudzający zaufanie o miłym i spokojnym dla pacjętki usposobieniu .Tylko jak dla mnie trochę skąpy w słowach.Na pierwszej wizycie dostałam skierowanie do szpitala i nie miałam dane do zrozumienia ,że mam za to zapłacić.Koszt …
Opinia dodana przez: Lucyna 65 l.

lekarz Andrzej Etmański

Rynek 3
41-500 Chorzów

W przypadku tego specjalisty byłam bardzo zawiedziona wizytą prywatną. To był okres pandemii, gdzie przyszłam do kontroli i okazało się, że mam cystę na jajniku. Już kiedyś miałam taki problem, niestety bardzo ta informacja mnie zestresowała, dodam, że dawno też nie byłam u ginekologa i to wszystko wpłynęło na moje złe samopoczucie. Ponowne pozbywanie się cysty i zmiana gospodarki hormonalnej nie należy do przyjemnych.. W międzyczasie Pan Doktor zaczął używać …
Pani doktor może jest dobra dla prowadzenia bezproblemowych ciąż, zrobienia usg, wypisania recepty itp. Ale poważniejsze problemy np. ciąża po poronieniu, diagnostyka itp. Pani doktor nie ogarnia. Radzę omijać i szukać innego lekarza

lekarz Małgorzata Pawlina-Tokarczyk

22 Stycznia 6
33-340 Stary Sącz

Pani doktor prowadziła moje ciąże i odbierała wszystkie porody. Jestem Jej ogromnie wdzięczna za pełen profesjonalizm i podejście do pacjenta. Bywa oszczędna w słowach, dopóki nie ma pewności co do diagnozy jednak nigdy nie zostawia pacjenta bez odpowiedzi.

lekarz Piotr Zalega

Łowiecka 22a
26-110 Skarżysko-Kamienna

Pan Doktor to mistrz w swoim fachu! Pełen profesjonalizm🙂 Z wielką cierpliwością wszystko wyjaśni i doradzi a do tego bardzo ciepły i sympatyczny człowiek. Prowadził moje dwie ciąże, mojej siostry również i obie jesteśmy bardzo zadowolone z opieki. Polecam gorąco Pana Doktora z czystym sumieniem🙂
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Maria Bryła

seminaryjska 15a
Kielce

Wielka porażka. Kobiety na NFZ są lekceważone. Umowiona wizyta na 13 i oczywiście nie mogę wejść bo kobiety w ciąży mają pierwszeństwo gdzie do ginekologa to większość takich przychodzi i oczywiście prywatnie. O godzinie 16 jeszcze nie weszłam bo co chwilę dochodziły kobiety w ciąży i o tej godzinie było jeszcze 5 kobiet przede mną więc za wizytę podziękowałam bo bym nie wyszła może do 20
Opinia dodana przez: D

lekarz Jacek Mniszek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "EUROMED" Urszula Wortolec
ulica Wojewódzka 7

Kilka dni temu byłam u dr Mniszka pierwszy i ostatni raz, kiedy to na Łubinowej w Katowicach miał nocny dyżur. Jestem w 3 miesiącu ciąży, w nocy dostałam lekkiego krwawienia, od razu pojechałam na Łubinową i wtedy dyżur miał właśnie dr Mniszek, zaprosił mnie do gabinetu, powiedziałam co się dzieje, zbadał mnie na kozetce po czym stwierdził,że ronie i nic nie da się już zrobić bo cytuje:" jajo płodowe jest …

lekarz Leszek Gruszka

NZOZ ZDROWIE
ul.Chrobrego
97-400 Bełchatów

super lekarz.moja ciąża była zagrożona i ten lekarz zajął się mną profesjonalnie i wszystko skończyło się dobrze. Polecam w 100%. Nie ma w Bełchatowie lepszego lekarza.

lekarz Krzysztof Zembrzycki

Szpital im. Stanisława Leszczyńskiego w Katowicach - Zespół Nr 1
ulica Raciborska 27, 28

Perfekcyjny, dokładny, mega uprzejmy i empatyczny, usg zrobione przez doktora najlepsze w Polsce. Bardzo pomocny i kompetentny.
Opinia dodana przez: BARBARA