Zaufanie do kompetencji | 4,8 |
Zaufanie do kompetencji | 4,8 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 4,9 |
Zaufanie do kompetencji | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Lekarz, któremu zależy przede wszystkim na dobrze Pacjenta.Poświęca pacjentowi tyle czasu ile potrzeba, często siedząc do późnych godzin. Zawsze uprzejmy i pomocny, nawet po godzinach.
Godny polecenia | 5,0 |
Bardzo dobry specjalista, z powołania. Lekarz godny polecenia.
Bardzo dobry specjalista, z powołania. Lekarz godny polecenia.
Godny polecenia | 5,0 |
Wspaniały lekarz! Zawsze z wizyty wychodzę zadowolona i nie dowierzam, że za każdym razem można być tak miłym, serdecznym, pomocnym lekarzem, naprawdę chcącym pomóc. Pan doktor mówi, że nie ważne, czy skończy pracę o 22:00, czy o 22:20, ważne że może ulżyć jeśli coś nagłego dolega. Jego życzliwość powinna zarażać, żeby więcej takich ludzi na świecie było :)
Godny polecenia | 5,0 |
Bardzo dobry specjalista, przejmujący się zdrowiem pacjenta.Poświęcił swój wolny czas aby mi pomóc w bardzo trudnej sytuacji zdrowotnej.Polecam gorąco wszystkim Pana Doktora.
Godny polecenia | 5,0 |
Najlepszy lekarz na Świecie.Gorąco polecam.Lekarz z powołania,daje z siebie wszystko.....................
Godny polecenia | 5,0 |
lekarz godny polecenia :) za uprzejmość i komunikatywność dałabym 10/5 ;) bardzo miły i sympatyczny doktor.
lekarz godny polecenia :) za uprzejmość i komunikatywność dałabym 10/5 ;)
bardzo miły i sympatyczny doktor.
Zaufanie do kompetencji | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Lekarz z powołania. Fakt że nie ze wszystkiego potrafi wyleczyć, lecz stara się bardzo. Daje z siebie 100%, główkuje, sprawdza. Godny polecenia.
Lekarz z powołania.
Godny polecenia.
Tłumaczenie choroby i leczenia | 4,0 |
NAJLEPSZY LEKARZ NA ŚWIECIE!!! :):) POLECAM
NAJLEPSZY LEKARZ NA ŚWIECIE!!! :):) POLECAM
Godny polecenia | 5,0 |
Lekarz godny polecenia, widać ze z powołania, nie naciaga tez ludzi na kase jak wielu innych lekarzy. Swietny specjalista.
Usługa | Cena (zł) |
---|