Zaufanie do kompetencji | 4,9 |
Kompleksowość podejścia | 4,9 |
Zaufanie do kompetencji | 4,9 |
Kompleksowość podejścia | 4,9 |
Godny polecenia | 5,0 |
Zdecydowanie mogę polecić tego psychologa! W końcu wiem co się ze mną dzieje, co mi dolega i co robić żeby się z tym wszystkim uporać.Jestem w trakcie terapii u Pani Izabelli i widzę poprawę.
Polecam!!! jako MEDIATOR RODZINNY-PSYCHOLOG osoba zaangażowana,kompetentna
Polecam!!! jako MEDIATOR RODZINNY-PSYCHOLOG osoba zaangażowana,kompetentna
Godny polecenia | 5,0 |
Dzięki mediacji na którą zgłosiliśmy się wraz z mężem, rozwód został orzeczony na jednej rozprawie - a my nauczyliśmy się ze sobą rozmawiać i dzielić obowiązkami rodzicielskimi. Zdecydowanie Polecam!!!!
Zdecydowanie Polecam!!!!
Zaufanie do kompetencji | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Mogę polecić ta Panią psycholog. Kiedys korzystałam z pomocy innego psychologa ale nie byłam zadowolona . Przeczytałam opinie na internecie o pani Góreckiej i zdecydowałam się na wizytę. Pani psycholog jest bardzo serdeczna i kompleksowo podchodzi do problemu pacjenta. Byłam dopiero na kilku wizytach a juz czuję znaczną poprawę i wiem, że Pani psycholog idealnie zdiagnozowała mój "problem" .Polecam
Godny polecenia | 5,0 |
Zdecydowanie polecam!!!!!!!Młoda ale bardzo kompetentna pani psycholog!Pracuje z dużym zaangażowaniem
Kompleksowość podejścia | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Bardzo dobry psycholog!!!POLECAM!!!Mowi konkretnie,zrozumiale, poświęca dużo czasu pacjentowi i przede wszystkim jest zaangażowana!!!Na prawdę polecam i...serdecznie pozdrawiam panią Izę
Godny polecenia | 5,0 |
Znakomita pani psycholog - mediator rodzinny, miła, serdeczna, oddana swojej pracy, bardzo pomogła w trudnej sytuacji rodzinnej we wzajemnym zrozumieniu i ustaleniu wspólnych zasad.
Usługa | Cena (zł) |
---|