dr n. med. Jacek Janas

Internista

Liczba opinii: 3
Średnia ocen:2,6/5
Opinie:3
Zaufanie do kompetencji
3,0
Tłumaczenie choroby i leczenia
2,3
Poświęcony czas
2,7
Kompleksowość podejścia
2,3
Uprzejmość
2,7
Godny polecenia
2,3
Dodaj opinię

Opinie pacjentów

Sortuj wg
1,7/5
Zaufanie do kompetencji
3,0
Tłumaczenie choroby i leczenia
1,0
Poświęcony czas
2,0
Kompleksowość podejścia
1,0
Uprzejmość
2,0
Godny polecenia
1,0

Tato miał leżeć na oddziale i być dowożonym na naświetlania do Gliwic. Niestety po 4 naświetlaniach stan pacjenta się załamał i przerwano terapię. Oddaliśmy pacjenta do szpitala ze wskaźnikiem zakażenia CRP 1,16 ( norma 0-5 ) wypisali go po 11 dniach ze wskaźnikiem CRP 375,78. W międzyczasie współczynnik wynosił 300, 506 później 297, następnie znów wzrósł, ale lekarz prowadzący stwierdził iż opanowali zakażenie i pacjent w stanie stabilnym zostaje przewieziony 150 km do domu do leczenia paliatywnego. Byli mili ponieważ myśleli że tato umrze, " niestety" i rodzina i pacjent ...

Tato miał leżeć na oddziale i być dowożonym na naświetlania do Gliwic. Niestety po 4 naświetlaniach stan pacjenta się załamał i przerwano terapię. Oddaliśmy pacjenta do szpitala ze wskaźnikiem zakażenia CRP 1,16 ( norma 0-5 ) wypisali go po 11 dniach ze wskaźnikiem CRP 375,78. W międzyczasie współczynnik wynosił 300, 506 później 297, następnie znów wzrósł, ale lekarz prowadzący stwierdził iż opanowali zakażenie i pacjent w stanie stabilnym zostaje przewieziony 150 km do domu do leczenia paliatywnego. Byli mili ponieważ myśleli że tato umrze, " niestety" i rodzina i pacjent mają straszną siłę walki,i po 3 miesiącach ciężkiej walki z nieoperacyjnym potworem mózgu mam nadzieję ,iż nie przegramy tej walki przez zakażenie dróg moczowych przy cewnikowaniu w szpitalu w Dąbrowie. Zdarzyć może się to każdemu, mam straszmy żal o to, iż lekarze nie przyznają się do tego i nie starają się wyleczyć zakażenia - przecież od tego jest szpital! Nie dawali tacie szans z guzem mózgu a może zasnąć przez jakąś nieopanowaną infekcję . Moim zdaniem tamtejsi lekarze spisali go na straty - przykre.

WięcejMniej
5/5
Zaufanie do kompetencji
5,0
Tłumaczenie choroby i leczenia
5,0
Poświęcony czas
5,0
Kompleksowość podejścia
5,0
Uprzejmość
5,0
Godny polecenia
5,0

Jest to lekarz z prawdziwego powołania. Polecam.

Jest to lekarz z prawdziwego powołania. Polecam.

1/5
Zaufanie do kompetencji
1,0
Tłumaczenie choroby i leczenia
1,0
Poświęcony czas
1,0
Kompleksowość podejścia
1,0
Uprzejmość
1,0
Godny polecenia
1,0

niby publiczna ale kieszen trzeba miec pelna

niby publiczna ale kieszen trzeba miec pelna

Dodaj opinię

Oceń 6 elementów wizyty i wyraź swoją opinię na temat lekarza.
Przeczytaj poradnik dodawania opinii.

  • Zaufanie do kompetencji
  • Poświęcony czas
  • Godny polecenia
  • Tłumaczenie choroby i leczenia
  • Kompleksowość podejścia
  • Uprzejmość
Strefa lekarza Zaloguj się Zarejestruj się
display statdisplay statlastseen stat