Zaufanie do kompetencji | 4,8 |
Uprzejmość | 4,8 |
Godny polecenia | 4,9 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Szybko i sprawnie Pan dr usunął mi dolną 8-kę. Trwało to kilkanaście sekund. Nie mam opuchlizny, ani żadnych powikłań. Sympatycznie, profesjonalnie i nie drogo!:)
Godny polecenia | 5,0 |
Byłam po raz pierwszy u tego chirurga i ciesze sie ze tu trafilam. Profesjonalista, mily i w dodatku nie pazerny, co sie rzadko zdarza. Wstawia implanty ze stali pokrytej cobaltem dostosowane na polska kieszen. Poza tym pracuje w wielu systemach. Serdecznie polecam
Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 4,0 |
Poświęcony czas | 3,0 |
Kompleksowość podejścia | 1,0 |
Uprzejmość | 3,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Wczoraj 21.05 2013r o godz9.30 dr Schab wyrwał mi ósemkę, która była odsłonięta w 20%. Dlatego też nacinał dziąsło. Znieczulenie zrobił wręcz brutalnie!!! Podczas zabiegu pojawił się nerw i mi go prawdopodobnie uszkodził, bo znieczulenie w podbródku i na dolnej wardze nie zeszło po 28 godzinach!!!!!!!!! Gabinet i sprzęt odrażający, brudny. Taki poziom "estetyki" był za komuny, a nawet jeszcze gorszy! NIE POLECAM NIKOMU!!!
Godny polecenia | 5,0 |
Znieczulenie 5 minut, rwanie 5 sekund, ósemka padła, ja nie, chociaż byłem potwornie wystraszona
Godny polecenia | 5,0 |
Ja byłam u dr. Schaba w celu wykonania mostu protetycznego , zrobił to dobrze i szybko.Znajoma robiła implant i też jest zadowolona .
Godny polecenia | 5,0 |
Pan Jarosław rzeczywiście jest świetny! Byłam u niego na ekstrakcji ósemki leżącej. O 14.50 siedziałam ze znieczuleniem, a o 15.05 wychodziłam z apteki. Ząb po zabiegu zachowywał się dokładnie jak dr powiedział, ściaganie szwów bezbolesne- ściągała mi je inna Pani. Pracują tam sami fachowcy. Mam jeszcze 3 leżące zęby do wyrwania i mimo dość wysokiej ceny tej przyjemności na pewno nie pójde do innego lekarza. Gorąco polecam.
Poświęcony czas | 4,0 |
Kompleksowość podejścia | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Górna ósemka..zniknęła bardzo szybko 5 minut znieczulenia, 30 sek.i po sprawie. Żadnego bólu. Polecam wszystkim.
Poświęcony czas | 3,0 |
Kompleksowość podejścia | 3,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Usuwałem ósemkę która wypychała siudemkę, Ząb był widoczny w 30% reszta znajdowała się pod dziąsłem. Praca dr Schaba przebiegła w 15 minut. Samo wyrwanie zęba połowę tego czasu łącznie z piłowaniem jego części i cięciem dziąsła. Niestety mam wszystkie książkowe objawy powikłań takiego zabiegu. Mówię glównie o bólu i opuchliznie. Jestem zadowolony ale trudno tu o porównanie jesli ma się tylko jedną ósemkę do wyrwania.
Zaufanie do kompetencji | 3,0 |
Poświęcony czas | 2,0 |
Kompleksowość podejścia | 3,0 |
Uprzejmość | 2,0 |
Godny polecenia | 3,0 |
byłam dzisiaj na konsultacji i wykonaniu zdjecia rtg(zostało w komputerze),informacje b.skąpe ,a co do ceny ewentualnej usługi enigmatyczne...
dobrze wyrwana ósemka besbolesnie i szybko
dobrze wyrwana ósemka besbolesnie i szybko