lekarz Joanna Zawadzka-Wojtasiak

2,6
2,6
2,3
2,4

Lekarz na dodatek używa bardzo opryskliwych wyrażeń w stosunku do pacjentek. "Ja tu nie jestem od odpowiadania na pytania, to sobie można sprawdzić w internecie!" albo "Przychodzi pani do lekarza czy do wróżbity? Skąd ja mam wiedzieć czy ten lek będzie miał działanie uboczne?!" Lekarz powinien jednak wiedzieć, że niektore leki mogą mieć niepożądane działanie i nie wypisywać recept na hormony, kiedy nie ma pewności. Opinia jest zdecydowanie negatywna.

Tragedia, brak zrozumienia, niemiła atmosfera, fakt P. doktor nie jest psychologiem, ale podejście do pacjętek powino być dla niej priorytetem, tym bardziej, ża sama jest kobietą......jestem zawiedziona i nie polecam!!!!

Bylam u niej jakis czas temu po tabletki antykoncepcyjne. Byla strasznie niemila, powiedziala "nie dosc ze sie wszystkie gola, to jeszcze tabletki chca. a co to holandia?". Tabletki przepisala, ale wizyta byla straszna. Teraz moj ginekolog wyslal mnie do niej na USG genetyczne plodu i umieram ze strachu, mam nadzieje, ze znajde kogos innego.

Pani przy pierwszej wizycie ginekologicznej (jestem w ciąży) na dzień dobry mówi żebym zapomniała o tym że będę ją prosić o jakiekolwiek badania, bo to ona zdecyduje czy i jakie mi zleci, choć jak sama mówi, wie że ubezpieczenie prywatne, za które płacę (byłam na wizycie w ramach tego prywatnego ubezpieczenia zdrowotnego) które posiadam obejmuje ich zakres. Na wizytę zarejestrowałam się w celu badania ogólnego i ultrasonograficznego, to że na wizytę czekałam 1,5 tygodnia to już pomijam, ale Pani doktor stwierdziła że mi takiego badania nie zrobi choć jestem w 8 tygodniu ciąży (nie wyjaśniając przyczyny). Jestem pewna że skoro moja wizyta w recepcji była odnotowana jako również badania usg, to Pani sobie za niewykonaną usługę zainkasuje pieniądze. Ogólnie wizyta przebiegła w baaardzo nie niemiłej atmosferze, więc nie zamierzam nigdy! więcej korzystać z usług tej Pani. Ocena subiektywna: bardzo negatywna. Jeszcze kiedyś przed ciążą byłam u niej ażeby zapytać jak mogę się przygotować dobrze do ciąży, jakie ew. badanie zrobić itp. Pani zrobiła oczy jak pięć złotych i mnie nieomal wyśmiała. Myślałam wtedy że zwyczajnie jak każdy człowiek ma gorszy dzień i poszłam do niej jak już zaszłam.. co opisałam.. ale się okazało że to jej natura.. Nie polecam nikomu!!!

bardzo kompetentana lekarka, jestem jej pacjentką od kilku lat i oceniam jako fachowca wysokiej klasy. zdecydownaie polecam!

Niestety... mam bardzo złe doświadczenia związane z tą panią doktor... moja wizyta już sama w sobie nie była dla mnie przyjemnością a do tego ta pani... może miała zły dzień, ale jednak jej zawód wymaga, aby tego nie okazywać...była bardzo arogancka w stosunku do mojej osoby, rozumiem, że każdy kolejny pacjent to tylko "numerek", ale przepraszam- my za to płacimy i wymagamy...