Zaufanie do kompetencji | 4,8 |
Zaufanie do kompetencji | 4,8 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 4,8 |
Uprzejmość | 4,8 |
Godny polecenia | 5,0 |
Wspaniały człowiek z wielką wiedzą i kompetencją.Lekarz ,który zawsze ma czas ,wysłucha ,wytłumaczy ....aż miło jest w jego gabinecie.Potrafi też zażartować ,porozmawiać na tematy nie zawsze związane z chorobą. Lekarz godny polecenia....WYJĄTKOWY!!!!!!
Godny polecenia | 5,0 |
Cudowny lekarz wspaniały człowiek z bardzo dużą wiedzą,wysłucha pacjenta porozmawia ,w gabinecie nie odczuwa się że jest się u lekarza.Dla każdego pacjenta ma czas dla niego pacjent to człowiek a nie kolejny przypadek a co najważniejsze nie zdziera z ludzi pieniędzy jak inni lekarze.GORĄCO POLECAM!
Zaufanie do kompetencji | 4,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 4,0 |
Uprzejmość | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
naprawde godny pocelenia, rzetelny i sumienny. Delikatnie bada i nie czuć żadnego bólu podczas badania. Polecam.
Godny polecenia | 5,0 |
Jest cudownym człowiekiem w jego gabinecie człowiek czuje się bardzo swobodnie.Wysłucha pacjenta,wytłumaczy porozmawia ,lekarz z powołania ..Polecam!!!
Godny polecenia | 5,0 |
Mało jest takich lekarzy! Doktor jest rewelacyjny, wszystko tłumaczy, ineteresuje sie pacjentem
Godny polecenia | 5,0 |
wspanialy czlowiek,prawdziwy lekarz zpowolania o wszechstronnej wiedzy,ujmujacym sposobie bycia.przyklad dla innych lekarzy.
Usługa | Cena (zł) |
---|