Godny polecenia | 5,0 |
Jako mama wcześniaka miałam dość specjalistów, jak usłyszałam, że jeszcze psycholog to pomyślałam - że ta wizyta będzie zbędna, zwłaszcza dla mojego syna który jest zbyt mały, nie mówi, , po co mu psycholog?. Okazało się, że wizyta była przyjemna i niezwykle pomocna dla mnie i mojego dziecka. Z przyjemnością pójdę na kolejną. Pani Ania jest profesjonalistką w swojej dziedzinie.
WięcejMniejZaufanie do kompetencji | 5,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Dziękuję, za wspólnie spędzony czas na obozie, nasze dziecko nie należy do najłatwiejszych ja też nie jestem najłatwiejszą mamą, a cierpliwość i spokój w połączeniu z ogromnym profesjonalizmem Pani Ani pozwoliła że zaufaliśmy i nie zawiedliśmy się. Zwrócenie nam uwagi na z pozoru błahe nasze zachowania już przynoszą efekty. Dziękujemy całemu zespołowi CTM :-).
WięcejMniejZaufanie do kompetencji | 5,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Jedyny psycholog dziecięcy z prawdziwego zdarzenia. Odwiedziłam już kilka prywatnych przychodni i jedyny aspekt to kasa. Pani mgr nie patrzy na zegarek a wyniki są już widoczne po 3 spotkaniu. Gorąco polecam.
Godny polecenia | 5,0 |
Pani mgr wyprowadziła mojego syna z b. poważnego stanu. Teraz dziecko pełne życia i uśmiechnięte. Gorąco polecam.
Godny polecenia | 5,0 |
Pani mgr. bardzo szybko nawiązała kontakt z córką. Poświęciła nam tyle czasu ile było potrzeba i nie starała się skracać wizyty. Wręcz odwrotnie. Polecam gorąco.