Zaufanie do kompetencji | 4,8 |
Kompleksowość podejścia | 4,7 |
Uprzejmość | 4,7 |
Godny polecenia | 4,8 |
Godny polecenia | 5,0 |
Pan doktor Leszek Kozlowski zadzialal na moje obawy i niepokoje zwiazane z operacja jak balsam kojacy juz podczas samego zabiegu.Moim zdaniem jest czlowiekiem szalenie empatycznym i napewno bardzo dobrym w swojej profesji.Potrafi cierpliwie wysluchac pytan pacjenta i fachowo objasnic proces leczenia.Oby takich lekarzy bylo wiecej!Dziekuje bardzo Panie Doktorze.
WięcejMniejZaufanie do kompetencji | 5,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Jestem pacjętką Pana Doktora od ponad roku.Pan dr jest wspaniałym lekarzem o wielkim sercu,wrażliwym ,doskonałym specjalistą.Potrafi wysłuchać chorego,dodać otuchy i człowiek czuje ,ze jest dla Pana Doktora najważniejszy.Wszyskim gorąco polecam p.doktora ,a Panu Doktorze dziękuję,ze Pan jest.
Tłumaczenie choroby i leczenia | 4,0 |
Poświęcony czas | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
świetny specjalista i profesjonalista. Prawdziwy lekarz z powołania. Miły,kompetentny,wiarygodny,naprawdę dobry fachowiec. Serdecznie dziękuje Panu doktorowi.-Urszula R.
Godny polecenia | 5,0 |
supr lekarz bylam pacientka pana doktora w 2000 roku 8 teraz polecam wszystkim znajomym z bialegostoku oraz rodzina przyjezdza z polski
Godny polecenia | 5,0 |
Bardzo dobry lekarz godny polecenia ,kompetentny miły szczerze polecam!!!!!
Bardzo dobry lekarz godny polecenia ,kompetentny miły szczerze polecam!!!!!