Specjalistyczna Praktyka Chirurgii Ogólnej i Naczyniowej
Katowicka 63
Bytom
Bardzo dobry lekarz, wrażliwy człowiek profesjonalne podejście do pacjenta znakomity chirurg.Polecam wszystkim.
Katedra i Oddział Kliniczny Chirurgii Naczyniowej i Ogólnej WSS nr 4
Al. Legionów 10, 41-902
Bytom
Na wizyte zapisalam swoja babcie miala to byc konsultacja wraz z usg konczyn dolnych , lekarz wykonal badanie doppler ( prywatnie ) - po badaniu babcia zostala odeslana do rejestracji lekarz nie wyjasnil babci czy badanie wykazalo nieprawidlowosci - zero komunikacji , kiedy babcia probowala mu wyjasnic co dokladnie jej dolega nie chcial jej sluchac -tego lekarza nie polecam nikomu kto szanuje swoje zdrowie i pieniadze .
Czytam opinie i powiem krótko Pan profesor jest najlepszym oraz wybitnym specjalistą w swojej dziedzinie- zachowanie Pana profesora pozostawia wiele do życzenia to jest prawda. Lecz nie oceniam jego osobowości lecz wiedzę- URATOWAŁ ŻYCIE mojemu mężowi 10 lat temu- i to naprawdę się liczy .Pozdrawiamy Pana profesora serdecznie i dziękujemy za Pana wiedzę,
Stefana Batorego 18
Bytom
Ocena na jedną gwiazdkę w przypadku Pana Doktora to zdecydowanie za dużo. Zostałam zrównana z błotem, ponieważ nie użyłam medycznej nomenklatury opisując swój problem z żylakiem. Całą wizytę mówił podniesionym rozkazującym tonem. Jest bardzo nieuprzejmy. Po wizycie nawet pacjenci czekający w korytarzu byli zniesmaczeni. Nie ujmując wiedzy i doświadczeniu Pana Doktora polecam wybrać się do innego lekarza, nawet jeśli termin oczekiwania byłby dłuższy, warto.
Pl.Sikorskiego 8
41933