Polecam tego lekarza, świetny specjalista, pełen zrozumienia. Postawiona diagnoza była bardzo trafiona i pozwoliła na szybkie rozwiązanie problemu.
Pierwszy raz w życiu trafiłem na tak miłego, uprzejmego i profesjonalnego lekarza. Oprócz normalnych zaleceń i wskazówek odnośnie leczenia, dodatkowo na każde moje pytanie uzyskałem wyczerpującą odpowiedź. Podczas wizyty nie czułem się jak zwykły kolejny przypadek, lecz jakbym był wyjątkowy. Mogę z czystym sumieniem polecić Pana Doktora :)
Bardzo dobry specjalista , który fachowo i żetelnie omawia chorobę oraz leczenie ,sympatyczny człowiek godny polecenia .
Wspaniały lekarz i człowiek. Profesjonalizm na najwyższym poziomie. Specjalista wielkiej klasy. Bardzo indywidualnie podchodzący do pacjenta, bardzo elastyczny, a to pozwala kontynuować "normalne" życie po diagnozie raka.
Operacja oszczędzająca przeprowadzona sprawnie i na najwyższym poziomie. Zaufałam mu i teraz będę go polecać wszystkim. Jestem mega zadowolona.
Właśnie jestem po operacji tarczycy. Szpital, w którym pracuje pan doktor to miejsce godne polecenia. Całej ekipie serdecznie dziękuję za wspaniałą opiekę, przemiłą atmosferę i profesjonalne podejście do pacjentów, a Panu Doktorowi Naglakowi i jego zespołowi towarzyszącemu przy opetacji dziękuję szczególnie za poczucie humoru i doskonale wykonaną robotę.
Dariusz T. w dniu 17.02.2014 Pani dr n. med. B.Jabłońska przeprowadziła udaną operację. Pragne serdecznie podziękować za kompetentne zaangażowanie, przygatowanie i udany zabieg operacyjny. Życzę dalszych sukcesów w pracy zawodowej i kontynuację nauk medycznych Z poważaniem, Dariusz
Zainteresowany wyleczeniem pacjenta, a nie odhaczeniem kolejnej wizyty. Potrzebne było USG, wiec aparat do USG wjechał do po chwili gabinetu. Zamiast kolejnego skierowania badanie zrobione tu i teraz. Zabieg operacyjny wykonany bez komplikacji, problem wycięty, zagojony i zapomniany. Do tego bardzo sympatyczny człowiek. Polecam.
Ogromna kompetencja, szacunek dla Pacjenta, życzliwość i profesjonalizm. Bardzo dobry specjalista- rzetelnie przeprowadzony zabieg.
Kontynuuję moją opinię... Mimo, że nie miałam jakoś bardzo poważnego zabiegu, pan doktor poświęcił mi swój czas i uwagę również w okresie mojej rekonwalescencji, jak i na wizytach kontrolnych. Wykazał się też dużym zrozumieniem, gdyż moje 'schorzenie' było dla mnie bardzo wstydliwe. Z dr Cioskiem jest też możliwy kontakt telefoniczny, choć ja oczywiście starałam się jego nie nadużywać. Oby więcej takich lekarzy. Dziękuję Panie Doktorze... :) Pacjentka Krystyna... SJO WLK SUM :)
Otóż, w marcu br. w korzystałam z pomocy ...Kieruję słowa wdzięczności, uznania i szacunku pod adresem Pana Docenta Sławomira Mrowca.
Otóż, w marcu br. w korzystałam z pomocy Pana Docenta i zostałam otoczona opieką jakiej oczekiwałam. Nie lekceważy On wątpliwości pacjenta – rzeczowo omawia istniejące problemy zdrowotne. Jest empatyczny i dobrze zorganizowany. W Jego kontaktach z pacjentem nie istnieje presja czasu. Tworzy miłą atmosferę wolną od napięć. Swoją postawą spokoju, koncentracji uwagi, pełnego zaangażowania, profesjonalizmu wzbudza zaufanie i zapewnia tak bardzo potrzebne pacjentowi poczucie bezpieczeństwa.
Życzę Panu dalszej pięknej kariery zawodowej, prestiżowych nagród, społecznego uznania, poczucia osobistej satysfakcji z wykonywanej pracy oraz pomyślności w każdej dziedzinie życia.
Bardzo dziękuje - Z.K. z Zabrza
W Katowicach mieszka 301 834 osób, które jak każdy z nas wymaga nowoczesnej opieki zdrowotnej. W mieście istnieje 277 placówek medycznych o charakterze specjalistycznym, jak i ogólnym. Każdy lekarz Chirurg ogólny Katowice zrzeszony jest Okręgowej Izbie Lekarskiej – za liście widnieje 10448 nazwisk. Daje nam to liczbę 14.2 lekarzy dla 1000 mieszkańców. Z podobnych statystyk warto przytoczyć przykłady dentystów - 9.2 na 10 tys. mieszkańców. Natomiast uśredniony Szpital Chirurg ogólny Katowice udostępnia 11,9 łóżka na 1000 osób. Chirurg ogólny zajmuje się leczeniem operacyjnym przede wszystkim schorzeń przewodu pokarmowego oraz narządów jamy brzuszne: chorób przełyku, żołądka i dwunastnicy, jelit, pęcherzyka żółciowego i dróg żółciowych, wątroby, trzustki, śledziony, włącznie z nowotworami. Ale zajmuje się także schorzeniami układu krążenia, układu oddechowego, moczowego. Wykonuje różne zabiegi wyjątkiem tych, które pozostają w gestii innych, bardziej szczegółowych specjalizacji chirurgicznych, np. kardiochirurgii, torakochirurgii czy neurochirurgii. Do obowiązków chirurga ogólnego należy również leczenie urazów Chirurg ogólny Katowice to stolica województwa Śląskiego, zarazem jego największe miasto. Jego początki sięgają XVI wieku, gdy znany był z rolnictwa, którego szczyt rozwoju osiągnął w połowie XIX wieku, co zbiegło się również z ...
Chirurg ogólny Katowice to stolica województwa Śląskiego, zarazem jego największe miasto. Jego początki sięgają XVI wieku, gdy znany był z rolnictwa, którego szczyt rozwoju osiągnął w połowie XIX wieku, co zbiegło się również z doprowadzeniem do miasta linii kolejowej. Bieżąco Chirurg ogólny Katowice leżą przez trasie głównych szlaków międzynarodowych – drogowych, niczym i kolejowych czyli lotniczych. Port funkcjonuje w znajdujących się nieopodal w Pyrzowicach, które stanowią dzięki swej funkcji ważny ośrodek dla całego województwa. Chirurg ogólny Katowice są podobnie zagłębiem specjalistycznych usług medycznych, funkcji akademickiej, kulturalnej i sportowej.