lekarz z dużym doświadczeniem i wiedzą, bardzo miły z szacunkiem traktujący pacjentów, bardzo polecam
Polecam serdecznie doktora Roberta!
Miły, ciepły, troskliwy, od serca dba o pacjenta.
Inteligentny i pomocny.
Bez problemu ...Polecam serdecznie doktora Roberta!
Miły, ciepły, troskliwy, od serca dba o pacjenta.
Inteligentny i pomocny.
Bez problemu zlokalizował, zdjagnozował, wytłumaczył co to jest zatoka włosowa po czym dokładnie wyciął.
W szpitalu codziennie na kilka minut wpadł zapytać jak się czuję.
Naprawdę lekarz z powołania!
Pozdrawiam!
Bardzo wiele pochlebnych opinii usłyszałam o nim w poczekalni szpitala, czekając na wizytę
Lekarz godny polecenia. Mi bardzo pomógł. Jest bardzo konkretny nie owija w bawełnę. Miły, sympatyczny i naprawdę godny polecenia
Świetny fachowiec - konkretny, kulturalny, wszystko tłumaczy i nie owija w bawełnę. U mnie na pierwszej wizycie wykrył nowotwór, którego wcześniej nie wykryło 4 innych lekarzy, a diagnoza być może uratowała mi życie.
Muszę również bardzo pochwalić cały personel oddziału urologii szpitala w Suchej Beskidzkiej, przez cały czas leczenia szpitalnego wiedziałem, że mam do czynienia ze specjalistami, bardzo wysoko oceniam też wiedzę i umiejętności tamtejszych pielęgniarek.
Zbigniew Herman to lekarz godny polecenia i w razie poważniejszych problemów to bez wątpienia najlepszy urolog w Oświęcimiu i okolicach.
Lekarz, bardzo miły i sympatyczny. Jest ordynatorem na oddziale chirurgicznym gdzie wymagane jest jakies doświadczenie . Tu niestety Pan ordynator poległ że swoim zespołem i nie przyznał się do porażki. Nie polecam.!!!!!
Pani Doktor podczas prywatnej wizyty bez zarzutu. Miła,sympatyczna, delikatna podczas badania. Natomiast w szpitalu odwrotnie. Poza tym błędnie wystawiła diagnozę. Gdyby nie to, pacjentka byłaby dawno po niegroźnej operacji (wycięcia WIDOCZNYCH polipów) - tak to cały czas boryka się z niesamowitym bólem, w kolejce na zabieg.
Pani Doktor uznała że operacja może być groźna i zakończyć się kalectwem do końca życia ( nie widziała podczas badania nic do wycięcia).
Bardzo dobry, kompetentny, facowy lekarz. Nie traktuje pacjenta rzeczowo, do kazdego pacjenta podchodzi indywidualnie. Szczerze polecam.
Lekarze Nowy Targ powodują, iż utrzymane jest zabezpieczenie zdrowotne mieszkańców miasta. Na 1000 osób zamieszkujących Nowy Targ przypada 5,4 lekarzy. Wypełniają oni zadania związane z opieką podstawową, ogólną, jak i specjalistyczną. Do specjalistycznej można zaliczyć dentystów, których na 10 tysięcy mieszkańców Nowego Targu przypada 7,2 lekarzy stomatologów. Chirurg ogólny zajmuje się leczeniem operacyjnym przede wszystkim schorzeń przewodu pokarmowego oraz narządów jamy brzuszne: chorób przełyku, żołądka i dwunastnicy, jelit, pęcherzyka żółciowego i dróg żółciowych, wątroby, trzustki, śledziony, włącznie z nowotworami. Ale zajmuje się także schorzeniami układu krążenia, układu oddechowego, moczowego. Wykonuje różne zabiegi wyjątkiem tych, które pozostają w gestii innych, bardziej szczegółowych specjalizacji chirurgicznych, np. kardiochirurgii, torakochirurgii czy neurochirurgii. Do obowiązków chirurga ogólnego należy również leczenie urazów Szpitale Nowy Targ pomagają lekarzom w wykonywaniu obowiązków medycznych. Placówek świadczących usługi zdrowotne jest w Nowym Targu 15. Szpital oraz przychodnie publiczne i niepubliczne. W szpitalu na 10 tysięcy mieszkańców miasta przypada 44 łóżek szpitalnych na oddziałach ogólnych, zapewniających opiekę i rekonwalescencję.