Nie znaleziono lekarzy dla frazy: ”chirurg onkolog gdańsk bystrzyca nowa”
Wyniki wyszukiwaniaLekarz jakich brakuje dziś! Bardzo pomocny choć informacje ciężkie się otrzymuje. Umie wytłumaczyć i wyjaśnić. Dziękuję raz jeszcze !
Bezproblemowy ...Bardzo miły i uprzejmy człowiek. Rewelacyjny specjalista. Godny zaufania i polecenia osobom, które potrzebują pomocy specjalisty i życzliwego człowieka!
Bezproblemowy kontakt w każdej sytuacji!
Z ręką na sercu podchodzi do każdego pacjenta! Dziękuję Panu dr za opiekę nad mamą i gorąco pozdrawiam!!!
Wspaniały lekarz uprzejmy delikatny ma podejście do pacjenta i niesamowicie przystojny pozdrawiam
SUPER LEKARZ.WIZYTA U ONKOLOGA ,TO ZAWSZE STRES,ALE PAN DOKTOR POTRAFI WYTŁUMACZYĆ,ZLECA DODATKOWE BADANIA.JEST SPECJALISTĄ W SWOJEJ DZIEDZINIE.POLECAM KAŻDEMU
Super specjalista. Konkretny w swoim działaniu. Bardzo uprzejmy i serdeczny. Warty polecenia. Na moje szczęście nie muszę już korzystać z Jego pomocy, ale gdyby była taka potrzeba to tylko On.
Wspaniały diagnostyk! Jeśli Pan doktor mówi żeby nie panikować, że jest dobrze, to trzeba mu wierzyć. Kolejne ewentualne badania tylko to potwierdzą. Przekonałam się o tym już dwukrotnie. Jest Pan wspaniały! Dziękuję
Bylam dwa raz na wizycie z roznych powodow, moja ocena jest bardzo pozytywna. Szczery, zyczliwy czlowiek, kompetentny specjalista.
W 2006 mialam raka zoladka i pan doktor mi uratowal zycie..usunal mi zoladek i zylam spokijnie 11 lat..teraz mialam wylew i po wylewie atak padaczki i po badaniu tk glowy wyszlo ze mam zmiany meta w kosciach czaszki..dostalam kolejne badania tk i wyszlo ze liczne zmiany meta w kosciach..przerzuty raka zoladka do kosci..obecnie mam chemioterapie i nie wiem co dalej...czy to napewno rak zoladka?
Odpowiedzialny i dokładny lekarz wspierający pacjenta od momentu trudnej diagnozy. Prowadzi, zleca badania, uspokaja i pozostaje w kontakcie. Życzliwy i przyjazny. Doktor wykonał mi biopsję mammotomiczną i operację oszczędzającą piersi. Wszystko dobrze się goi – widać świetną rękę chirurga. Bardzo dziękuję za prowadzenie.
Bardzo miły człowiek. Super specjalista! Godny zaufania i polecenia! Dobry kontakt zarówno z pacjentem jak i osobą towarzyszącą pacjentowi! Dziękuję za opiekę nad mamą i za cenny czas, który poświęcił Pan na rozmowy dotyczące przebiegu leczenia mojej mamy! Specjalista godny polecenia osobom potrzebującym pomocy fachowca! Gorąco pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję!