Do Pani Doktor trafiłam z polecenia i nie żałuję ! Świetny endokrynolog, indywidualne podejście do pacjenta, wszystko na spokojnie wytłumaczy chodzby miało to robić wiele razy, zleca bardzo dokładne badania i sama bada dokładnie.Polecam
Jest to jedyny lekarz, który zachował się jak profesjonalista, jak człowiek i ma odpowiednie podejście do pacjenta. Nie ignoruje żadnych objawów choroby, tylko stara się zrozumieć co się dzieje z chorym i przeprowadzić odpowiednie badania potwierdzające swoje przypuszczenia.
W przeciwieństwie do innych lekarzy, mój przypadek potraktował indywidualnie, nie szykanował mojego wyglądu "tuszy", nie komentował obraźliwie nocnego podjadania, nie poszedł na łatwiznę "potwierdzając" opinie innych lekarzy, iż jest to cukrzyca, tylko "jak prawdziwy diagnosta" odkrył konkretne przyczyny mojego stanu i zaczął je odpowiednio leczyć. Od tego momentu jestem inną osobą, schudłam 17 kilo i czuję się fantastycznie.
Polecam każdemu, kto ma problem, z którym inni lekarze nie potrafią sobie poradzić i znaleźć przyczyny ich złego stanu zdrowia.
Joanna W. z Otwocka
Dr Poduszczak to świetny specjalista, leczę się u niego od co najmniej 8 lat i po każdej wizycie jestem bardzo zadowolona, jest zarówno świetnym emdokrynologiem jak i ginekologiem, wyrównał moje hormony, z któryumi wcześniej zmagali sie bez skutku inni lekarze. Polecam tego lekarza w 100%.
Kompetentna, rzeczowa, udziela odpowiedzi na wszelkie pytania,
przeprowadza szczegółowy wywiad. Polecam.Kompetentna, rzeczowa, udziela odpowiedzi na wszelkie pytania,
przeprowadza szczegółowy wywiad. Polecam.
Jest lekarzem z duzym doświadczeniem, kompetentnym, posiadającym dużą wiedzę tę najnowszą z zakresu ginekologii. Co mi z tego gdy lekarz jest tylko uprzejmy dużo mówi a nic z tego nie wynika. Chciałabym aby był skuteczny i przewidujący. Takim lekarzem jest Pani Doktor.
Długoletnia pacjentka.
świetny lekarz, bardzo życzliwy i pomocny. Zna się na rzeczy. Chodziłam do niej na wizyty pediatryczne z dzieckiem i na internistyczne ze sobą. Jestem pod wielkim wrażeniem.
Lekarze Endokrynolog Piaseczno starają się zapewniać odpowiednią opiekę medyczną wszystkim mieszkańcom miasta. Wiąże się to z 6,1 lekarzy do 1000 mieszkańców. W skali kraju jest to całkiem dobra pozycja, gwarantująca potrzebującym szeroką opiekę zdrowotną. Dotyczy to zarówno lekarzy pierwszego kontaktu, jak i specjalistów. W tym dentystów, których na 10 tysięcy mieszkańców Piaseczna jest aż 7,2 lekarza stomatologa. Endokrynologia to oddział medycyny zajmujący się gruczołami wydzielania wewnętrznego. to znaczy takimi narządami organizmu, które produkują hormony i uwalniają je do krwioobiegu. Dlatego też narządy te - m.in. przysadka mózgowa, tarczyca, przytarczyce, trzustka, nadnercza, jajniki, jądra – nazywane są także gruczołami dokrewnymi. Zaburzenia w funkcjonowaniu gruczołów wydzielania wewnętrznego – produkowanie nadmiernie małej czy za dużej ilości hormonów - odbijają się do pracy innych narządów, odpowiadają na różne ich schorzenia. Rozpoznawaniem tych zaburzeń i ich leczeniem zajmują się lekarze endokrynolodzy Szpitale Endokrynolog Piaseczno sprawiają, że mieszkańcy mogą czuć się bezpieczni pod względem dostępu do służby medycznej. W Piasecznie dostępnych jest ogółem 39 zakładów medycznych. Stanowi to bardzo duży wzrost na przestrzeni lat, ponieważ w 2010 roku dostępnych było ledwie 17 zakładów. Aktualnie szpitale w ...
Szpitale Endokrynolog Piaseczno sprawiają, że mieszkańcy mogą czuć się bezpieczni pod względem dostępu do służby medycznej. W Piasecznie dostępnych jest ogółem 39 zakładów medycznych. Stanowi to bardzo duży wzrost na przestrzeni lat, ponieważ w 2010 roku dostępnych było ledwie 17 zakładów. Aktualnie szpitale w Piasecznie są w stanie przekazać 49 łóżek szpitalnych do 10 tysięcy mieszkańców.
W ramach endokrynologii istnieje kilka bardziej szczegółowych specjalizacji: endokrynologia pediatryczna (zajmuje się funkcjonowaniem i zaburzeniami układu hormonalnego u dzieci
i młodzieży), endokrynologia ginekologiczna (zajmuje się leczeniem zaburzeń gruczołów rozrodczych: jajników i jąder), tyreologia (zajmuje się rozpoznawaniem i leczeniem zaburzeń
Endokrynolog Piaseczno jest częścią województwa mazowieckiego i miejscowością, która znajduje się bardzo blisko Warszawy. Miasto posiada historyczne zabytki, takie jak Ratusz, cmentarz żydowski, Mykwę, lecz nie są one jedyną ciekawostką. Właśnie w Piasecznie odbywa się co roku Piaseczyński Zlot Piosenki Różnej. .
w pracy tarczycy).