Nie znaleziono lekarzy dla frazy: ”gastrolog mala nieszawka”
Wyniki wyszukiwaniaBardzo dobry fachowiec. Jestem bardzo zadowolony z wizyty u lekarza. Dokładnie wytłumaczył mi mój stan i jak należy dalej postępować. ...
Bardzo dobry fachowiec. Jestem bardzo zadowolony z wizyty u lekarza. Dokładnie wytłumaczył mi mój stan i jak należy dalej postępować. Po wizycie jestem dobrej myśli.
Trafiona diagnoza. Leczenie skuteczne. Bardzo konkretnygastrolog.Szybka,fachowa pomoc,polecam serdecznie :-)!Dokładny wywiad z pacjentem,wszystkie zalecenia przekazane w prosty sposób.
Lekarz prowadzi mnie już od kilku lat i zawsze, ale to zawsze okazuje szacunek, czas, odpowiada na wszystkie moje pytania, a co najważniejsze bez wahania przepisuje wiele badań i doskonale dobiera leki. Spotkać Doktora w przychodni czy na oddziale szpitalnym to prawdziwa przyjemność. Dziękuję
Najlepszy i najbardziej zainteresowany pacjentem lekarz, u jakiego byłam.Wsłuchany w to, co mówi pacjent,dlatego leczy prawidłowo i bezstresowo....dziękuję
Kilku gastrologów nie trafnie diagnozowało. Choroba: stan biegunkowy wielopostaciowy o krańcowych natężeniach. Metodologia dr-a Michała Stawickiego
Jest Pani bardzo dobrym, kontaktowym i życzliwym lekarzem. Gorąco polecam.wdzięczna ...Wspaniała Pani doktor! Gastroskopia wykonana przez Panią to prawdziwy majstersztyk.
Jest Pani bardzo dobrym, kontaktowym i życzliwym lekarzem. Gorąco polecam.wdzięczna pacjentka
Bardzo kompetentny, konkretny, uprzejmy. Jego spokój udziela się pacjentowi i pomaga w walce z chorobą.
Pragne ...Dr.Grzegorz Waksmundzki wspanialy specjalista dwukrotnie wykonywal gastroskopie jestem bardzo zadowolona goraco polecam jego oraz cala przychodnie na ul.Barbary 21
Pragne rowniez Panu dr.Anazestjologowi ktory rowniez jest wspanialym specjalista serdecznie dziekuje i goraco polecam.
Dr hab. Rafał Filip jest bardzo dobrym specjalistą gastroenterologiem. Zabiegi przeprowadza fachowo z wyczuciem, aby było jak najbardziej komfortowo. Uważam, że jest lekarzem godnym polecenia.