Nie znaleziono lekarzy dla frazy: ”lekarz medycyny pracy mazowieckie czastkow”
Wyniki wyszukiwaniaPrzypuszczam, że nie tylko ja, ale również inni pacjenci zadowoleni są z leczenia przez Marię Lewandowską. Specjalistka ta zasługuje na ...
Przypuszczam, że nie tylko ja, ale również inni pacjenci zadowoleni są z leczenia przez Marię Lewandowską. Specjalistka ta zasługuje na dobrą ocenę.
OSCAR,WIKTOR i wszystkie statuetki świata dla takiego lekarza !!!!
OSCAR,WIKTOR i wszystkie statuetki świata dla takiego lekarza !!!!
Nie tylko przepyta i podpisze papier do pracy, ale naprawdę cierpliwie sprawdza, czy nic złego się nie dzieje. Zdecydowanie polecam!
Świetny lekarz! Przemiła osoba - wysłucha i dopiero wystawi diagnozę, wytłumaczy, pokieruje, poświęci tyle czasu, ile potrzeba na wizytę, a nie jej odbębnienie. POLECAM
wyjątkowa sumienna oddana swojej pracy szkoda że jest tak mało lekarzy z takim podejściem do ludzi .
Wspaniały lekarz z prawdziwego powołania
Wspaniały lekarz z prawdziwego powołania
super lekarz !!!!!!!!!!!!!!
Bardzo mi pomogła w moich problemach zdrowotnych. Dziś trudno o takiego lekarzasuper lekarz !!!!!!!!!!!!!!
Bardzo mi pomogła w moich problemach zdrowotnych. Dziś trudno o takiego lekarza
Lekarka bardzo kompetentna, cierpliwa, wynikliwie przeprowadzająca wywiad. Bardzo uprzejma i z poczuciem humoru. Polecam.