Godny polecenia | 5,0 |
Najlepszy stomatolog, jakiego poznałam na swojej długiej i krętej drodze po zdrowy uśmiech. Profesjonalizm i niezwykła wiedza. Polecam wszystkim, którzy szukają prawdziwego specjalisty. Zadowolenie w 100% gwarantowane!!
Godny polecenia | 5,0 |
Mam pełne zaufanie do tego specjalisty, a odwiedziłam w swoim życiu około 15. Każdy, w tym lekarze z tytułami i po habilitacji moga dr Górskiemu buty czyścić. Dokładność, tłumaczenie wady, chęć naprawienia zgryzu - niespotykane u innych lekarzy. Szczerze polecam.
Godny polecenia | 5,0 |
Przesympatyczny specjalista o wielkiej kompetencji i wiedzy. Doktor, któremu w pełni można zaufać. Wszystko cierpliwie tłumaczy. Coś co dla innych wydaje się niemożliwe dla pana doktora nie stanowi problemu. Polecam.
Przesympatyczny specjalista o wielkiej kompetencji i wiedzy.
Godny polecenia | 5,0 |
Najlepszy dentysta godny polecenia. Odratuje zęby nawet z kryzysowych sytuacji. Po leczeniu zęby są tak dobrze zrobione że później już chodzi się tylko na kontrole i drobne poprawki.
Godny polecenia | 5,0 |
Bardzo dobry lekarz. Profesjonalista w każdym calu. Można mu zaufać. Na pewno zrobi wszystko, co możliwe. Do tego sympatyczny.
Usługa | Cena (zł) |
---|