Zaufanie do kompetencji | 4,3 |
Kompleksowość podejścia | 4,2 |
Uprzejmość | 4,3 |
Godny polecenia | 4,3 |
Godny polecenia | 5,0 |
Wspaniały lekarz ,bardzo mi pomógł już po kilku wizytach.Mało spotyka się tak zaangażowanych lekarzy .Brawo-dziękuję Panie Doktorze.
Godny polecenia | 5,0 |
Wspaniały człowiek i najważniejsze idzie się do Niego bez stresu, nie pogania wyjaśnień , rozmowy. Polecam
Tłumaczenie choroby i leczenia | 4,0 |
Poświęcony czas | 4,0 |
Kompleksowość podejścia | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Miałem okazję być badany przez Pana doktora i stwierdzam że jest to wspaniały człowiek o dużej wiedzy medycznej, uprzejmy i pozytywnie nastawiony do pacjenta.Dlatego polecam gdyż jestem pełen uznania!
Godny polecenia | 5,0 |
Świetny lekarz. Miły, kompetentny. Mogę powiedzieć, że zrobił nawet więcej niż powinien. Zostałam dokładnie przebadana.
Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 1,0 |
Poświęcony czas | 1,0 |
Kompleksowość podejścia | 1,0 |
Uprzejmość | 1,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
pan doktor zajmował się moją mamą na oddziale wewnętrznym .był dla mnie wyjątkowo niegrzeczny i nigdy nie miał czasu na udzielanie informacji
Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 1,0 |
Poświęcony czas | 1,0 |
Kompleksowość podejścia | 1,0 |
Uprzejmość | 1,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Pan doktor robi dobre wrażenie ale trzeba przyznać że za pieniadze zrobi wszystko
Godny polecenia | 5,0 |
cudowny człowiek , bardzo mądrze i indywidualnie podchodzi do każdego pacjenta poświęcając tyle czasu ile potrzeba. Jest bardzo miłym lekarzem , wszystko ze spokojem tłumaczy . Widać , że to prawdziwy lekarz z powołania.
Poświęcony czas | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Leczenie szpitalne, potrafi wykonać echo serca.
Leczenie szpitalne, potrafi wykonać echo serca.
Godny polecenia | 5,0 |
Super Lekarz!Zawsze wysłucha pacjenta, doradzi i poświęca wiele czasu.
Super Lekarz!Zawsze wysłucha pacjenta, doradzi i poświęca wiele czasu.
Godny polecenia | 5,0 |
Lekarz jest bardzo spostrzegawczy. Dobry diagnostyk. Potrafi poświęcić każdemu pacjentowi tyle czasu ile jest wymagana i jednocześnie jest niezwykle spokojny i miły dla niedomagających starszych osób.
Usługa | Cena (zł) |
---|