Zaufanie do kompetencji | 4,4 |
Poświęcony czas | 1,0 |
Kompleksowość podejścia | 1,0 |
Uprzejmość | 1,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Nie polecam. Nie daje skierowań na badania. Mało konkretny. Uważam, że w Radzyniu są lepsi neurolodzy od niego.
Godny polecenia | 5,0 |
Bardzo dobry lekarz. Profesjonalnie prowadzi leczenie, wszystko szczegółowo tłumaczy, wyjaśnia, leki które mi przepisał bardzo mi pomogły. Miły, uprzejmy. Dziękuję i polecam.
Zaufanie do kompetencji | 4,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 4,0 |
Poświęcony czas | 4,0 |
Kompleksowość podejścia | 4,0 |
Uprzejmość | 4,0 |
Godny polecenia | 4,0 |
Bardzo dobry lekarz. Ma czas dla pacjent. wysłucha, przeprowadzi dokładny wywiad. jest kompetentny i rzeczowy. Polecam.
Godny polecenia | 5,0 |
Pan doktor bardzo kompetentny,konkretny,odpowiada na każde pytanie,bardzo dobrze tlumaczy,jest bardzo uprzejmy.Polecam go z pełną odpowiedzialnością.
Godny polecenia | 5,0 |
Super punktualny, serdeczny i fachowy lekarz. Liczy się pacjent i jego zdrowie, istnieje możliwość przyjęcia na NFZ. Polecam każdemu :)
Godny polecenia | 5,0 |
Mega serdeczny lekarz. Zawsze ma czas dla pacjentów. Pracuje dotąd aż przyjmie wszystkich. Usmiech chyba nie schodzi mu z twarzy. Kolejki na NFZ nie są dlugie. Polecam!
Godny polecenia | 5,0 |
Przy pierwszej wizycie pan doktor przeprowadził dokładny wywiad choroby, a także zlecił szereg badań a nie tak jak inni lekarze którzy zaczynali w moim przypadku leczenie silnymi lekami. Jest osobą miłą i sympatyczną, jest lekarzem z powołania, dla każdego pacjenta poswięca tyle czasu ile potrzeba.
Godny polecenia | 5,0 |
Lekarz godny polecenia, profesjonalista, indywidualne podejście do pacjenta, dokładnie omawia stan zdrowia, zaangażowany w wykonywanie obowiązków, uprzejmy,
Usługa | Cena (zł) |
---|