Godny polecenia | 5,0 |
Bardzo dobry lekarz , fantastyczny i ciepły człowiek. Wizyta na wysokim poziomie . Pan doktor cierpliwie wysłuchał, szczegółowo przeprowadził wywiad odnośnie dolegliwości, przebytych chorób oraz chorób w rodzinie . Gastroskopia również przeprowadzona " bezbolesnie " chociaż do przyjemnych nie należy. Szczerze polecam Pana doktora Majewskiego
Godny polecenia | 5,0 |
Doktora Majewskiego znam od 10 lat, gdy jeszcze pracował w przychodni kolejowej Nigdy nie zapomnę ile okazał mi cierpliwości, gdy stawiłam się na badanie. Ponieważ bardzo się bałam tego badania, przekonywał mnie bardzo grzecznie, że wykona badanie najdelikatniej jak potrafi. I potwierdzam, że jest bardzo ciepłym i delikatnym lekarzem. Dzięki niemu żyję bo wykrył bardzo rzadką chorobę.
Godny polecenia | 5,0 |
Nikt nigdy nie poświęcił mi tyle czasu, co Pan Marek. Inni machali ręką na moje dolegliwości, wizyta u Pana Marka była dla mnie zaskoczeniem. Fantastyczny lekarz i człowiek :)
Godny polecenia | 5,0 |
Polecam z całego serca tego lekarza! Jestem bardzo zadowolona z leczenia się u niego. Byłam w Przychodni Kolejowej i w Sonomedzie. Diagnostyka, pierwsza wizyta trwała godzinę, lekarz kompleksowo podchodzi do problemów zdrowotnych. Odpowiada na pytania. Gastroskopia wykonana przez niego też bardzo dobrze oceniam, poza uczuciem duszenia się w przełyku nie odczuwałam większego dyskomfortu. Naprawdę szczerze jestem zadowolona z tego, że leczyłam się u tego Pana. Jest przede wszystkim człowiekiem i to się od niego czuje.
Godny polecenia | 5,0 |
Naprawdę polecam tago lekarza,robił mi endoskopię ..więcej było strachu niż bólu...bo dr,Majewski jest naprawdę ludzkim człowiekiem,kiedy trzeba zleca dodatkowe badania a u lekarza to bardzo żadka zaleta...polecam jak trzeba zkorzystać z tego typu badań...
Usługa | Cena (zł) |
---|---|