Na wizytę szedłem z dusza na ramieniu po przeczytaniu tych opinii. Nie miałem jednak wyjścia gdyż ból i głuchota dokuczały mi niemiłosiernie. Ostatecznie była to wspaniała wizyta - leczenie natychmiastowe (mimo, że inny specjalista odmówił działania). Wszystko w miłej atmosferze. Zdecydowanie polecam i odradzam przejmowania się tutejszymi komentarzami.
Pani doktor poświęciła mi 3-4 minuty, nie miała okazji wykonać żadnego wywiadu i skierowała od razu do alergologa. Następnie musiałam czekać 15 minut na zamknięcie wizyty w systemie żeby móc umówić się do innego lekarza.
Masakra już dawno nie byłem u tak nie miłego lekarza, pierwszy raz w ogóle chce mi się pisać opinie. Pani doktor jest super nie miła, kazała mi się wylegitymować przed wizytą, jestem osobą z niepełnosprawnością i mam problemy z rękami, po dłuższej chwili udało mi się wyciągnąć z przegródki portfela prawo jazdy po czym Pani doktor stwierdziła że chce dowód osobisty - więc zabawa na nowo. Dalszy przebieg wizyty był również nie miły, podczas gdy mówłem o moich objawach i przebiegu leczenia cały czas sapała, na każdym kroku akcentowała swoją wyższość, miałem ochotę zakończyć wizytę przed jej rozpoczęciem
Bardzo rzeczowa, miła i rzetelna Pani doktor. Niezwykle sprawnie zadbała o poodtykanie moich uszu, dała porady- wszystko sprawnie i w bardzo dobrej atmosferze!
Omijać szerokim łukiem. Pani pracuje tam za karę i jest beneficjentem deficytu lekarzy w Polsce. Najpierw mówi o podejrzeniu krwiaka przegrody, następnie umywa ręce odsyłając do lekarza który wcześniej wykonywał zabieg. Po wybłaganiu lekarza o prywatną wizytę tego samego dnia, ten stwierdził że wszystko się prawidłowo goi.
Nie polecam Pani Doktor!!!! niemiła, nieuprzejma, diagnoza jak u większości pacjentów Pani Doktor u 1,5 dziecka to refluks. Strata czasu. Aż nie do wiary, że placówki takie jak Luxmed zatrudniają takich niekompetentny ch lekarzy.
Niestety, ale po latach zaufania, bardzo się rozczarowałam. Nie umniejszam kompetencjom medycznym Pani Doktor, natomiast kompetencje miękkie, tak ważne w kontakcie z pacjentem, są do poprawy. Z uwagi na bezsilność i brak odpowiedzi dotyczących przyczyn moich częstych zachorowań, zareagowałam emocjonalnie i rozpłakałam się. W odpowiedzi usłyszałam komentarz, że „katar to nie jest powód do płaczu” oraz że „powodem do płaczu byłby nowotwór”, a także pytanie, czego właściwie od niej oczekuję. Uważam tę wypowiedź za skrajnie nieempatyczną i niestosowną — szczególnie że poinformowałam lekarkę, iż w moim domu jest osoba chorująca …
Z uwagi na bezsilność i brak odpowiedzi dotyczących przyczyn moich częstych zachorowań, zareagowałam emocjonalnie i rozpłakałam się. W odpowiedzi usłyszałam komentarz, że „katar to nie jest powód do płaczu” oraz że „powodem do płaczu byłby nowotwór”, a także pytanie, czego właściwie od niej oczekuję. Uważam tę wypowiedź za skrajnie nieempatyczną i niestosowną — szczególnie że poinformowałam lekarkę, iż w moim domu jest osoba chorująca na nowotwór.
Nie polecam. Tak się nie robi.
Poszłam na wizytę odrobinę zestresowana, kiedy tuż przed nią trafiłam na te opinie. Okazało się jednak, że stres był bezzasadny, bo pani doktor ciepła, otwarta, zaangażowana, kompetentna, komunikatywna, a przede wszystkim cierpliwa. Bo zbadać moją trzyletnią córeczkę z zespołem Downa, to ogromne wyzwanie. Diagnoza trafna, leczenie wdrożone natychmiast. Pani doktor z dużym oddaniem podeszła do naszego przypadku. Nie rozumiem więc, skąd te badania hartuje opinie. To naprawdę fajną lekarka.
Nie rozumiem więc, skąd te badania hartuje opinie. To naprawdę fajną lekarka.
Również nie rozumiem negatywnych opinii. Miałem problem z uchem i kilku lekarzy nie potrafiło mnie wyleczyć. Aż trafiłem na Panią Marię. Mam jak najlepsze zdanie na jej temat. Jest mila, delikatna A co najważniejsze skuteczna.
Również nie rozumiem negatywnych opinii.
Mam jak najlepsze zdanie na jej temat.
Jest mila, delikatna A co najważniejsze skuteczna.
Przesympatyczny Pani doktor. Ma bardzo duża wiedzę. Byłam na konsultacji u Pani doktor z synem i córka. Pani doktor ma bardzo dobre podejście do dzieci i poświęca bardzo dużo czasu na omówienie zaleceń medycznych. Szczerze polecam .