Zaufanie do kompetencji | 3,7 |
Poświęcony czas | 5,0 |
Kompleksowość podejścia | 5,0 |
Uprzejmość | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Lekarz, który ma szerokie podejście do pacjenta, bierze pod uwagę różne inne rzeczy mogące być źródłem choroby. Widać, że naprawdę chce pomóc osobie, która przychodzi po poradę a nie tylko "odbębnić". Nie mam zastrzeżeń i polecam.
Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 4,0 |
Poświęcony czas | 4,0 |
Kompleksowość podejścia | 5,0 |
Uprzejmość | 5,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Świetny lekarz i dobry człowiek. Nie pochodzę z Krakowa, a do szpitala muszę dojechać ok. 2 godz. pociągiem. Miałam do zrobienia kilka badań, które dzięki Pani doktor udało się wykonać tego samego dnia i nie musiałam jeszcze raz przyjeżdżać, co jest dla mnie dużą ulgą. Diagnoza trafiona, przepisane leki bardzo tanie i przede wszystkim skuteczne! Do tego jeszcze kilka cennych uwag odnośnie zmianie nawyków żywieniowych które pośrednio wpływały na moją chorobę. Moja odporność znacznie wzrosła. Zdecydowanie polecam!
Świetny lekarz i dobry człowiek.
Zdecydowanie polecam!
Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 1,0 |
Poświęcony czas | 2,0 |
Kompleksowość podejścia | 1,0 |
Uprzejmość | 1,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Moja wizyta w poradni laryngologicznej to jedno wielkie nieporozumienie!!! Pani doktor zobaczyła moje gardło, coś wypisała na recepcie i powiedziała "to tyle, do widzenia". Dodam, że obecnie chodzę do innego laryngologa, który mnie leczy. Pani dr przepisała mi jedynie doraźne środki, które miałam stosować w domu. Brakowało mi komentarza na temat stanu mojego gardła i dalszych wskazówek. Miałam wrażenie, że przepisując mi kolejne drogie leki, chciała się pozbyć problemu. Z całą pewnością odradzam! Sam szpital ma wspaniałą opinię i miałam przyjemność poznać paru lekarzy na oddziale. Poradnia szpitalna a oddział to jednak niebo, a ziemia.
Usługa | Cena (zł) |
---|