Zaufanie do kompetencji | 4,4 |
Obecnie ordynator nowopowstałego Oddziału Chirurgii
Onkologicznej Siedleckiego Centrum Onkologii,
Obecnie ordynator nowopowstałego Oddziału Chirurgii
Onkologicznej Siedleckiego Centrum Onkologii,
specjalizujący się w leczeniu zmian gruczołu piersiowego, przewodu pokarmowego, szczególnie nowotworów jelita grubego, odbytnicy, żołądka, nowotworów skóry.
Operacje: laparoskopwe, klasyczne, leczenie
z zaoszczędzeniem piersi, onkoplastyka, rekonstrukcje.
Godny polecenia | 5,0 |
Trafiłem do Pana Doktora po wykryciu nowotworu jelita grubego. W krótkim czasie znalazłem się na sali operacyjnej, a sama operacja została przeprowadzona skutecznie. Po zabiegu pojawiły się pewne komplikacje, ale Pan Doktor wraz z Zespołem szybko wykrył i usunął przyczynę powikłań i dziś mogę cieszyć się życiem i zdrowiem. W moim odczuciu to znakomity lekarz, pełen cierpliwości i życzliwości do pacjenta, a przy tym niezwykle skromny.
Godny polecenia | 5,0 |
Pokierowano mnie do tego lekarza bo ojciec wymagał operacji raka odbytnicy a lekarze którzy go oglądali mówili,że ma małe szanse na uniknęcie sztucznego odbytu i powinnismy poszukać kogoś z dużym doświadczeniem w tym temacie.Ten lekarz wykonał operację,ojciec ma się dobrze, chorobę usunięto i nie ma worka na brzuchu!
Godny polecenia | 5,0 |
Zajmował się leczeniem mojej mamy z powodu raka piersi. Choroba wycięta, pierś zoztała, gruczoły chłonne poza jednym "strażnikiem" też.Fachowiec
Godny polecenia | 5,0 |
Smpatyczny, fachowy,b.dobry chirurg od raka jelita grubego.
Smpatyczny, fachowy,b.dobry chirurg od raka jelita grubego.
Godny polecenia | 5,0 |
Sprawny fachowiec i do tego skromny. Operował mojego ojca z powodu raka odbytnicy.nie dość , ze wskazał własciwa droge postepowania( konieczna była radiorerapia przed operacją) to przeprowadził fachowo operację.Teraz tata jest pod jego kontrolą w placówce NFZ, bez sztuczek z odsyłaniem do przychodni prywatnej. mimo wiedzy i umiejętności nie wychwala się po połotkach jaki jest wielki.
mimo wiedzy i umiejętności nie wychwala się po połotkach jaki jest wielki.
Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 1,0 |
Poświęcony czas | 1,0 |
Kompleksowość podejścia | 1,0 |
Uprzejmość | 1,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Mój kontakt z tym lekarzem to był koszmar. Nieuprzejmy, arogancki. Nie otrzymałam od niego żadnych informacji ani o moim stanie zdrowia, ani o konsekwencjach czekającej mnie operacji.Negatywne skutki operacji odczuwam do dziś.Nie polecam nikomu kontaktu z tym lekarzem.
Zaufanie do kompetencji | 4,0 |
Poświęcony czas | 3,0 |