Prośba o interpretacje wyników-tarczyca

Kobieta lat 35, brak dolegliwosci,wyniki tsh 1,75 (przy normie 0,25-5,00) ft3 3,91 (przy normie 4,00-8,30),ft4 10,56 (przy normie 10,60-19,40). Usg sprzed 2lat:tarczyca miejscami niewielkie obs...


Odpowiedzi udziela:

dr n. med. Marcin Marcinkowski

Kardiolog, Internista
Rak pęcherza moczowego

Jak szybko rośnie nowotwór złośliwy w pęcherzu moczowym, ile milimetrów w ciągu miesiąca?


Odpowiedzi udziela:

lekarz Tomasz Leksowski

Urolog, Chirurg ogólny
Kołatanie serca

Witam, mam 30 lat, od kilku dni mam dziwne, wyczuwalne kołatanie serca co kilka, kilkanaście minut, coś jakby się zatykało. Do tej pory zdarzało mi się to, jednak z częstotliwością dużo mniejsz...


Odpowiedzi udziela:

dr n. med. Marcin Marcinkowski

Kardiolog, Internista
Przyczyna polineuropatii.

Dzień dobry, od niedawna mam zdiagnozowaną polineuropatię. Wykonane badania:
Kręgosłup rezonans - bez znaczących zmian
PMR - prawidłowe
Wit B12 itp - prawidłowe
Bolerioza, C...


Odpowiedzi udziela:

dr Piotr Winkler

Neurochirurg
Rak pęcherza moczowego

Mam 28 lat, w zeszłym roku wykryto u mnie raka pęcherza moczowego, jestem już 4 miesiące po zabiegu TURT. W wyniku hist-pat. jest napisane: Carcinoma urotheliale papillare G1 (atypia bardzo nie...


Odpowiedzi udziela:

lekarz Tomasz Leksowski

Urolog, Chirurg ogólny
trafna diagnoza

Dzień dobry mam 19 lat i problemy natury psychicznej, zdania są podzielone na temat tego co mi dolega, chodzę na pychoterapie dwa lata mimo to stale się źle czuje i mam natretne myśli, dodam ty...


Odpowiedzi udziela:

mgr Katarzyna Bilnik-Barańska

Psychoterapeuta, Psycholog
Tarczyca

Witam, od kilku lat leczę się na niedoczynność tarczycy. Generalnie wszystko w porządku, biorę codziennie rano euthyrox ale od pewnego czasu zauważyłam dziwną tendencję. Mianowicie na wiosnę od...


Odpowiedzi udziela:

dr n. med. Marcin Marcinkowski

Kardiolog, Internista
Zdretwiała dłoń.

Dzień dobry, 4 miesiące temu zmieniłam stanowisko pracy. Pomagam ślusarzowi czyscic spoiny, różnymi maszynkami, często jest to urządzenie wibracyjne. Od. 3 miesięcy mam problem z dretwiejącym...


Odpowiedzi udziela:

dr n. med. Szymon Kujawiak

Traumatolog, Ortopeda, Lekarz sportowy
Reoperacja po zabiegu artrodezy stawu skokowego

Witam,
zwracam się z pytaniem związanym z przebytą już operacją i jej skutkami. Mam 28 lat, w październiku 2015 r. przeszedłem zabieg - korekcyjną artrodezę (usztywnienie) prawego stawu s...


Odpowiedzi udziela:

dr n. med. Szymon Kujawiak

Traumatolog, Ortopeda, Lekarz sportowy
Pilnie proszę o interpretację wyniku scyntygrafii kości.

Witam,
zwracam się z pilną prośbą o zinterpretowanie mojego wyniku badań scyntygrafii kości stopy. W październiku 2015 r. miałem robiony zabieg - artrodezę (usztywnienie) prawego stawu sko...


Odpowiedzi udziela:

dr n. med. Szymon Kujawiak

Traumatolog, Ortopeda, Lekarz sportowy

Copyright ©2018 RankingLekarzy.pl

Strefa lekarza Zaloguj się Zarejestruj się