Zaufanie do kompetencji | 4,2 |
Poświęcony czas | 1,0 |
Kompleksowość podejścia | 3,0 |
Uprzejmość | 1,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Lekarz godny polecenia tylko prywatnie. Państwowo jest niemiły, opryskliwy zupełnie jakby siedział w tym szpitalu za karę, coraz mniej godnych polecenia chirurgów.
Godny polecenia | 5,0 |
Szczerze polecam, bardzo miły i zaangażowany lekarz. Najlepszy ze Starogardu Gdańskiego. Byłam prywatnie i dowiedzialam się Wszystkiego czego chciałam.
Godny polecenia | 5,0 |
Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna. Kompetentny i uprzejmy. Zabieg wykonany profesjonalnie. Polecam!
Zaufanie do kompetencji | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
super fachowiec . Mialem robiony zabieg przez doktora to prawdziwy lekarz i urodzony chirurg po zabiegu ani sladu
Godny polecenia | 5,0 |
Lekarz, który w sposób ludzki podchodzi do swoich pacjentów! Poświęca całą swoją uwagę, tłumaczy, odpowiada na pytania, wątpliwości, zapamiętuje twarze i nazwiska, a to wszystko obok rzetelnego i bardzo sprawnego wypełniania swoich lekarskich obowiązków. Nawet mimo natłoku obowiązków potrafi poświęcić tyle czasu, żeby pacjent wyszedł zadowolony z gabinetu. Serdecznie polecam!
Zaufanie do kompetencji | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
super facet! nie ma w naszym mieście drugiego tak zaangazowanego ps. po 40-e ale jeszcze taki pistolet w robocie- bardzo sprawny ZŁOTA RĄCZKA
Godny polecenia | 5,0 |
Fachowy i konkretny , pomógł mi i mojej mamie ( a długo chodziła do innego chirurga ) przyjmuje wielu pacjentów a chciałabym zająć więcej czasu
Tłumaczenie choroby i leczenia | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Lekarz godny polecenia szybka i trafna diagnoza zabiegi wykonuje sprawnie i bez komplikacji z winy lekarza
Godny polecenia | 5,0 |
Wspaniały specjalista, poświęca dużo czas każdemu pacjentowi.Zawsze uprzejmy i serdeczny. Mimo długiej kolejki w poczekalni, przyjmuje każdego kto o to poprosi. Pięknie wycina i zszywa :)
Godny polecenia | 5,0 |
lekarz z powołania ,fachowy , bezinteresowny kontakt z nim mój i moich znajomych więcej niż pozytywny
lekarz z powołania ,fachowy , bezinteresowny
kontakt z nim mój i moich znajomych więcej niż pozytywny
Usługa | Cena (zł) |
---|