Na wizytach prywatnych owszem wspaniały lekarz ale na oddziale intensywnej tak nie ma nic do powiedzenia przy Kisielu, a ja wybrałam wizyty u niego ze względu na to ze jak będę w szpitalu to podejmie jakieś decyzję i coś zarządzie. Dziewczyny równie dobrze można chodzić do lekarza który nie pracuje w szpitalu. Kisiel rządzi.
Pani doktor jest bardzo wyrozumiała wobec małych pacjentów, cierpliwa, sympatyczna. Jest to jedyna Pani doktor do której moja córeczka idzie w "podskokach" i w dodatku pierwsza wchodzi do gabinetu. Zdecydowanie polecam wszystkim którzy szukali odpowiedniego i przede wszystkim kompetentnego lekarza. Wszystko skrupulatnie wytłumaczy, porozmawia, szuka przyczyn choroby u podstaw, a nie od razu objawy i diagnoza. Jestem mile zaskoczona, że istnieją jeszcze tacy lekarze jak Pani Aleksandra. Polecam wszystkim. Dbajcie ...
Wspaniały lekarz, bardzo miła i uprzejma, godna polecenia i zaufania do kompetencji. Jestem wdzięczna za profesjonalną poradę. Polecam.
Pani Doktor podeszła do mnie z dużą empatią i pełnym zaangażowaniem, skutecznie wyprowadzając mnie swoim leczeniem z bardzo poważnego stanu w jakim się znalazłam. Dziękuję.
Bardzo dobry lekarz, przemiły człowiek.Od lat leczy dzieci w mojej rodzinie. Odkąd mam swoje dzieci również do Niego chodzę. Mam do Niego ogromne zaufanie i tylko po wizycie u Niego jestem spokojna o zdrowie swoich dzieci :-) Ma wspaniałe podejście do dzieci i rodziców także :-) Wytłumaczy wszystko o co się zapytam, jeśli chodzi o poświęcony czas uważam ze jest adekwatny do dolegliwości dziecka-jeśli kontrola jest krócej jak się pójdzie ...
Moją żoną zajęła się jak nikt inny, postawiła prawidłową diagnozę i zrobiła wszystko co tylko mogła oraz skierowała na dalsze leczenie do Lublina na Chmielną!!!
Wspaniały, ludzki lekarz. Pani doktor jest osobą bardzo kompetentną, miłą, tłumaczy dokładnie każdy problem, uspokajając przy tym pacjenta.
Młoda ale bardzo zdolna pani doktor ,uwagę należy zwrócić na panią asystętke ,miła znająca doskonale swoją profesję ,ogólnie tanio i bardzo profesjonalnie ,tylko pozazdrościć . Polecam
Przyjechałem do Pana Doktora z drugiego końca Polski z dużym tętniakiem aorty brzusznej. W Szczecinie słyszałem, że trzeba czekać, bo nieciekawie usytuowany i operacja zbyt ryzykowna. A, Pan Doktor stwierdził , że tak duży tętniak to tykająca bomba i zaproponował natychmiastową operację. Polecam z całego Serca, bo to nie tylko wyjątkowy profesjonalista, odważny , kompetentny lekarz, świetny operator, ale też ciepły empatyczny człowiek. Lekarz z powołania, najlepszy z jakim miałem ...
Pani Doktor dokładnie zapoznała się z dostarczoną przeze mnie dokumentacją, przeprowadziła szeroki wywiad, przejrzała pozostałe dokumenty dotyczące chorób towarzyszących. Wytłumaczyła istotę choroby i jej leczenie. Bardzo uprzejma, łatwo nawiązująca kontakt. Godna polecenia. Renold K.
Pani Doktor potrafi bardzo trafnie postawić diagnozę i ma podejście do wszystkich pacjentów, nawet tych, którzy na początku nie za bardzo chcą współpracować, tak jak ja.Wedlug mnie jest super specjalistą oraz przemilym czlowiekiem.Umie sluchac pacjenta,doradzic,pocieszyc!W kazdej chwili mozna zadzwonic w razie jakiejs szybkiej konsultacjii.Szczerze polecam wszystkim, którzy zmagają się z neurologicznymi schorzeniami i za pośrednictwem portalu serdecznie dziękękuję za okazaną pomoc.
Bardzo fachowe podejście do pacjenta, trafny dobór leków. Fachowiec w swojej specjalizacji. Mila i profesjonalna obsługa medyczna.
Do p.Eweliny Dresler trafiłam w trudnym momencie mojego życia, rodzina nie potrafiła mi już pomóc. Do terapii zostałam po części zmuszona, lecz już po pierwszym spotkaniu poczułam wielką ulgę, a z każdym kolejnym coraz bardziej rozumiałam mój problem. Czułam się przy tym zrozumiana i wspierana. Przełamałam poczucie wstydu i przestałam się bać mówić o tym, z czym sobie nie radzę, co mnie boli. Czułam się swobodnie podczas rozmów. Pani Ewelina ...
Przyjmowała nas na sorze. A raczej badała naszego synia. Genialna kobieta. Z podejściem do malucha i na prawdę cierpliwa w stosunku do rodziców. Na spokojnie wszystko wytlumaczyla i widać kobieta naprawdę ma wiedzę 😁
Skuteczność w leczeniu moich dzieci 100% Delikatna w badaniu dzieci, uprzejma i cierpliwa. Polecam tę wspaniałą Panią Doktor.