Zaufanie do kompetencji | 3,5 |
Poświęcony czas | 5,0 |
Kompleksowość podejścia | 5,0 |
Uprzejmość | 5,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Chodzę do Pani doktor już z drugim dzieckiem. Jestem zadowolona ze sposobu leczenia. Nie daje antybiotyków "na wszelki wypadek". Przy wizytach z pierwszym dzieciem nie bardzo wierzyłam w zalecenia i sprawdzałam nawet u innego lekarza na prywatnej wizycie, co mi przypisze. Dałam się jednak przekonać, że antybiotyk to ostateczność. Dzieci pod Jej opieką bardzo mało chorują, są zahartowane i nie przeziębiają się tak często jak inne z mojego otoczenia. Polecam z pełnym przekonaniem.
Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 5,0 |
Poświęcony czas | 4,0 |
Kompleksowość podejścia | 5,0 |
Uprzejmość | 5,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Pani doktor leczy całą moją rodzinę. Mnie od dziecka, a teraz jeszcze mojego męża i dzieci. Jest konkretna i stawia dobre diagnozy (nie zdarzyło się nam inaczej). Nie stoimy w kolejce, bo zawsze przyjmuje o porze, na którą było się zarejestrowanym. Jesteśmy bardzo zadowoleni z jej usług. Polecam!
Zaufanie do kompetencji | 2,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 1,0 |
Poświęcony czas | 1,0 |
Kompleksowość podejścia | 1,0 |
Uprzejmość | 1,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Przez wiele lat leczenia siebie i swojej rodziny u tej Pani nabrałam przekonania, że ona albo nie zna się na leczeniu, albo tej wiedzy nie ujawnia. Nie dowierza pacjentowi i łatwo dochodzi do wniosku, że pacjent symuluje, nawet jeśli potem kończy na pogotowiu z zapaleniem płuc. Na dodatek jest osobą niemiłą, zachowującą się tak, jakby pacjent nie miał bladego pojęcia na temat własnego organizmu. Podsumowując: nie słucha pacjenta, popełnia karygodne błędy diagnostyczne. Na plus trzeba jej zaliczyć, że pozytywnie podchodzi do osób starszych. Odradzam.
Odradzam.
Zaufanie do kompetencji | 2,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 2,0 |
Poświęcony czas | 2,0 |
Kompleksowość podejścia | 2,0 |
Uprzejmość | 3,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
bardzo trudno uzyskać skierowanie na badania,co bardzo ważne jest np.przy raku jelita grubego
Usługa | Cena (zł) |
---|