Zaufanie do kompetencji | 2,9 |
Kompleksowość podejścia | 2,6 |
Uprzejmość | 2,5 |
Godny polecenia | 2,5 |
Godny polecenia | 1,0 |
Opryskliwa, nieprzyjemna, dziecko było przerażone takim podejściem - zresztą do córki siedzącej tuż obok pani doktor zwracała się per "ona". Jestem bardzo zaskoczona, że pakiet opieki prywatnej, nienajtańszy jednak dopuszcza takich specjalistów. Może brak w Medicover kadry? Nie widzę innego powodu, dla którego pracodawca miałby tolerować tyle skarg i tego typu zachowania u chyba większości lekarzy tu przyjmujących... ODRADZAM!
Godny polecenia | 1,0 |
Zdecydowanie odradzam wizytę u tej Pani. Arogancka, przez całą wizytę sprawiała wrażenie poirytowanej, odpowiadała na pytania od niechcenia, absolutnie bez podejścia do małych dzieci. Szkoda czasu i pieniędzy.
Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 5,0 |
Poświęcony czas | 5,0 |
Kompleksowość podejścia | 5,0 |
Uprzejmość | 5,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Mogę śmiało polecić Panią doktor, super podejście, rozwiązała moje 3 problemy skórne. Miła rozmowa bez sformalizowanej formy. Dobre podejście do pacjenta
Miła rozmowa bez sformalizowanej formy.
Dobre podejście do pacjenta
Godny polecenia | 1,0 |
Pacjent to po prostu kolejny klient. Za wizyte bierze 128 zł a nawet nie spojrzy na chore miejsce! Szkoda czasu i pieniedzy
Godny polecenia | 1,0 |
Pani doktor nie słucha pacjenta i tego co on mówi, nie bierze pod uwagę innych chorób i przyjmowanych leków, nie pyta na co pacjent jest uczulony...to nie jest wywiad lekarski tylko wypisanie w expresowym tempie recepty. Może pomoże, jak nie pomoże to pacjent przyjdzie drugi raz i trzeci...Nie polecam!
Godny polecenia | 2,0 |
Jeśli tak mają wyglądać wizyty prywatne u lekarzy to ja podziękuję. Płacę niemałe pieniądze a Pani doktor nie wykazuje choćby najmniejszego zainteresowania pacjentem. Jakby za karę tam siedziała i od niechcenia wypisywala recepty. Odradzam wizyty u tego lekarza, szkoda czasu i pieniędzy a i tak Wam nie pomoże.
Zaufanie do kompetencji | 3,0 |
Godny polecenia | 2,0 |
Wizyta prywatna trwała 4 minuty. Wejść, powiedzieć co dolega, Pani doktor już drukuje receptę i do widzenia. Żadnych pytań o przyjmowane leki, alergie, inne choroby...nic. Tragedia. Lepiej sobie odpuścić wizytę bo ta Pani z pewnością Wam nie pomoże.
Godny polecenia | 1,0 |
Beznadziejna jako człowiek. Może akurat miała zły dzień, ale zabiło mnie podejście do pacjenta. Prywatna wizyta a chyba zaangażowanie gorsze jak w publicznej przychodni. Poprosiłem o konsultacje jednego z wyników badań wykonanych kilka dni wcześniej a pani skomentował że " ... nieźle musiałem poszaleć, że zrobiłem aż tyle badań" ... no przepraszam ale to już trochę zbyt dalekie wycieczki w moja stronę ... przyszedłem do lekarza czy do moralisty? Jestem pewien że było to nasze ostatnie spotkanie.
Godny polecenia | 1,0 |
beznadziejna,gwarantowala wyleczenie tradzika i po 10 miesiacach brania antybiotyku tradzik wrocil taki jakiego jeszcze nie mialam! ! Jestem ogromnie rozczarowana! !
Poświęcony czas | 2,0 |
Kompleksowość podejścia | 2,0 |
Godny polecenia | 2,0 |
Siutkosiu tak głęboko swoim wpisem wszedłeś w d... , że naprawdę nie wiem czy to jeszcze Ty-czy to już ona (-;
Usługa | Cena (zł) |
---|