Zaufanie do kompetencji | 4,5 |
Poświęcony czas | 4,0 |
Kompleksowość podejścia | 5,0 |
Uprzejmość | 5,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
U Pana doktora Nowaka leczę się gdzieś od dwóch lat, są to raczej okazjonalne wizyty jak to najczęściej bywa z internistami. Pan doktor potrafi poświęcić pacjentowi więcej uwagi niż "statystyczny lekarz" w tym kraju i to już niech będzie na plus - co samo w sobie jest dość smutne, że polskiego pacjenta cieszy, iż jakiś lekarz w końcu ma czelność poświęcić mu wystarczająco dużo uwagi. Oprócz tego Pan doktor to kulturalny gość, rzeczowo opowiedział mi jak będzie przebiegało moje farmakologiczne leczenie nadciśnienia. Polecam
Zaufanie do kompetencji | 4,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 3,0 |
Poświęcony czas | 3,0 |
Kompleksowość podejścia | 4,0 |
Uprzejmość | 4,0 |
Godny polecenia | 4,0 |
Lekarz wywarł na mnie pozytywne wrażenie.Zlecił szereg kompleksowych badań.Jest miły i konkretny, ma podejście do pacjenta
Usługa | Cena (zł) |
---|