dr n. med. Agnieszka Ledniowskadr n. med. Agnieszka Ledniowska - zdjęcie profilowe

dr n. med. Agnieszka Ledniowska

Ginekolog, Medycyna estetyczna, Ginekolog plastyczny

O mnie

Doktor nauk medycznych, lekarz, wykładowca, ekspert medycyny estetycznej (dyplom prestiżowej uczelni GWSH na kierunku medycyna estetyczna dla lekarzy uzyskany w 2009r), zwyciężczyni plebiscytu Mistrzowie Urody 2018 w kategorii lekarz medycyny estetyczne-j ranking Kraków, absolwentka Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach, wydziału Lekarskiego w Zabrzu. W 2016r. uzyskała tytuł doktora nauk medycznych po dwóch i pół letnich studiach doktoranckich na ŚUM w Katowicach pod opi…

Botox na nadpotliwość przyniósł super efekty. Już się nie pocę, czuję się komfortowo. Zabieg niebolesny.

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u dr Ledniowskiej. Wykonałam kilka zabiegów estetycznych i odmładzających. Efekty maturalne, subtelne, skóra ma głów. Polecam :)

Byłem na botoxie na czoło i jestem bardzo zadowolony. Szybko, sprawnie, bez bólu i spiny. Polecam. Z pewnością wrócę na kolejny.

Poddałam się zabiegowi labioplastyki z hoodoplastyką i jestem bardzo bardzo zadowolona zarówno z opieki jak i całego zabiegu. Efekt końcowy wspaniały. Polecam panią Doktor z całego serca 🧡

Byłam na labioplastyce u dr Ledniowskiej . Wszystko przebiegło zgodnie z planem, bez komplikacji, nie mam żadnych powikłań. Miałam cały czas możliwość kontaktu z lekarką, w razie potrzeby zadzwonić lub wysłać sms - co było dla mnie ważne w chwilach zwątpienia. Polecam, bardzo ciepłe podejście do pacjenta. Czułam się zaopiekowana . Efekt i komfort życia wzrósł o 100%

Pani doktor Agnieszka Ledniowska to lekarz z ogromną wiedzą, empatią i profesjonalnym podejściem do pacjentki. Zabieg został wykonany bardzo dokładnie, w komfortowej atmosferze i z pełnym wyjaśnieniem każdego etapu. Czułam się zaopiekowana od pierwszej konsultacji aż po kontrolę po zabiegu. Efekt przerósł moje oczekiwania — wszystko wygląda naturalnie i estetycznie, a moje samopoczucie zdecydowanie się poprawiło. Serdecznie polecam dr Ledniowską każdej kobiecie, która szuka specjalisty z doświadczeniem i ludzkim podejściem.

Skorzystałem z kilku zabiegów estetycznych u pani doktor i jestem bardzo zadowolona z efektów. Pierwszy raz botox nie daje uczucia ucisku czoła. Polecam

Bardzo się cieszę, że trafiłam w ręce dr Agnieszki Ledniowskiej. Zabieg labioplastyki przebiegł w bardzo przyjaznej i luźnej atmosferze. Rekonwalescencja szybka, z niewielki dyskomfortem. Efekt zabiegu przeszedł moje oczekiwania. Bardzo dziękuję za opiekę i troskę na każdym etapie zabiegu i po zabiegu.

Bardzo polecam zabieg labioplastyki u dr Ledniowskiej. Jestem zachwycona efektem. Warto było tyle czekać- profesjonalizm na najwyższym poziomie.

Doktor Ledniowską to empatyczną, pełna wrażliwości i kompetentna lekarka. Na wszystkie pytania odpowiada spokojne, profesjonalnie, wyczerpując temat. Dba o komfort podczas zabiegu. Efekt labioplastyki z hoodoplastyką jest wspaniały. Bardzo polecam.