Jest wspaniałym lekarzem i znakomitym fachowcem. Dzięki Jego wszechstronnej wiedzy uniknęłam poważnej operacji .Tylko pan doktor zorientował się,że wcześniejsza diagnoza postawiona przez innych specjalistów była błędna. Zdrowa wróciłam do domu. Gorąco polecam PANA DOKTORA !
Rzetelny, kompetentny, bardzo pomocny. Wszystko tłumaczy, dba o pacjenta. Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Bardzo dobry lekarz. Byłam operowana przez doktora, wszystko przebiegło pomyślnie, teraz jestem pod kontrolą. GODNY POLECENIA
Pan doktor jest świetnym specjalistą, doskonałym operatorem, fachowcem w 100 %, do tego miłym, uprzejmym, pomocnym. Najlepszy lekarz jakiego znam. Po prostu rewelacja!
Bardzo dobry, kompetenty, życzliwy lekarz. Wszystko wyjaśni zrozumiałym językiem, poświeci tyle czasu ile wymaga tego sytuacja. Polecam. Badanie przebiega z poszanowaniem pacjentki, bezstresowo, zachowana jest granica intymności.
Pan dr Drębkowski świetny lekarz polecam wszystkim pacientkom.
Pan dr Drębkowski świetny lekarz polecam wszystkim pacientkom.
Kompetentny, wykazujący się pełnym profesjonalizmem, ogromną wiedzą medyczną zawsze zainteresowany problemem pacjentki, oceniajacy każdy przypadek kompleksowo i indywidualnie, cudowny lekarz i wspaniały człowiek !!!!
Pan dr Drębkowski jest niewątpliwie NAJZNAKOMITSZYM lekarzem w całej klinice Ginekologii i Położnictwa w Bytomiu. Wnikliwe podejście do problemu, świetnie przeprowadzone operacje, bardzo duże doświadczenie i wiedza, delikatność przy badaniu oraz wiele innych, to zalety tego lekarza. Wystawiam najwyższą ocenę i polecam wszystkim.
Po raz drugi wystawiam komentarz Panu Dr Drebkowskiemu i po raz kolejny stwierdzam, ze to doskonały lekarz, który ma swietne podejście do pacjentki. Wzbudza zaufanie, potrafi w sposób precyzyjny i konkretny wyjaśnić każdy nurtujący problem. Badania przeprowadza delikatnie, wyjaśniając przy tym przyczyny wszelkich dolegliwości. W marcu 2012 roku przebywalam w szpitalu, w ktorym sam pracuje i przez caly okres tego pobytu bylam pod jego czujnym okiem. Musze podkreslic, ze to doskonaly operator. Życzę wszystkim, aby spotykali zawsze tak wspaniałych, ciepłych i życzliwych LEKARZY. Byłam pacjentka Pana Dr. przez ponad 7 lat, szkoda tylko ze byłam ..., ale mimo wszystko polecam!!!
"soraya"
doskonały lekarz, świetne podejście do pacjentki. Potrafi szczegółowo wyjaśnić problem. Polecam pana doktora każdej mojej koleżance. Pierwszy lekarz i jedyny, któremu zaufałam.