Filtruj terminy

Alergolog, Alergolog dziecięcy

Dolmed ul.Legnicka tel-7711777
Euromedicere ul.Łowiecka tel.7117400

Średnia ocen: 4,8/5
Lekarz z niesamowitym podejściem do dzieci. Profesjonalna i sympatyczna lekarka. Czuliśmy się bardzo komfortowo na wizycie. Lekarz z powołania.

lek. med. Wiesława Braun

Pediatra, Alergolog dziecięcy

Oddział Arkady Wrocławskie
Powstańców Śląskich 2-4

Średnia ocen: 3,3/5
NIE POLECAM NIKOMU!
Ponieważ w naszej przychodni był już komplet pacjentów, a byl to piątek zdecydowaliśmy się na wizytę u tej Pani, cieszyłam się, stwierdziłam, że pojedziemy z małą do domu lekarki, więc pewnie w miłej atmosferze zostanie osluchana i zbadana. Jakiez było moje zdziwienie, gdy po wejściu głównymi drzwiami zobaczyliśmy mały korytarzyk pełny ludzi, nie było nawet gdzie położyć nosidla, mąż wrócił z córką do samochodu.
Po nadejściu ...
Opinia dodana przez: MONIKA

dr n. med. Urszula Marciniak

Alergolog dziecięcy

ul.Uczniowska 29

Średnia ocen: 4,7/5
Pirwszy mój kontakt z panią dr. Marciniak miałam w 1999r była ordynatorem oddziału alergologi w klinice na Wrońskiego, trafiłam tam z dwójka dzieci które, od dwóch lat miesiąc w miesiąc brały antybiotyki- bezskutecznie, a miejscowi nieudolni lekarze traktowali nas jak .... .Po dwu tygodniowym pobycie na oddziale i wielu badaniach postawiono diagnoze. Pani doktor pokazała nam tyle dobroci i serca ze bez zastanowienia postanowilismy leczyć się dalej u pani dr.prywatnie ...

lekarz Elżbieta Nikiel

Alergolog dziecięcy, Pediatra

Belgijska 34

Średnia ocen: 4,9/5
Potwierdzam opinie, które o Pani doktor tutaj napisano: jest to osoba uprzejma, o indywidualnym podejściu do pacjenta. Prowadziła moje odczulanie, wyprowadzając moją alergię (oraz, we wcześniejszym okresie, astmę!) na prostą. Ukłony w kierunku jej wiedzy, kompetencji (i trafności osądu). Sprawia niekiedy wrażenie surowej i nieprzystępnej; w rzeczywistości jest to jednak osoba oddana swoim pacjentom, nawet bez zaglądania w kartę pamiętająca o historii ich choroby i wcześniej prowadzonym leczeniu.
Opinia dodana przez: Mateusz

dr Maria Jarlińska

Alergolog, Alergolog dziecięcy

Komuny Paryskiej 8

Średnia ocen: 4,2/5
Bardzo miła Pani, delikatna dla maluszka, wyczerpująco odpowiada na pytania i omawia chorobę i sposób leczenia.

Alergolodzy dziecięcy w Wrocławiu

Strefa lekarza Zaloguj się Zarejestruj się