II Katedra Chorób Wewnętrznych Poradnia Chorób Alergicznych
Skawińska 8
Wspaniały czlowiek i lekarz . Czekalam na swoja kolejkę i podziwialam cierpliwość i uprzejmość Pana doktora dla pacjentów A szczególnie osób starszych którzy po kilka razy dopytywali się o to samo. Jak weszłam na wizytę to byłam bardzo zaskoczona dokładnością badania, wszystko szczególowo wytłumaczone i napisane. Pan doktor przeprosił za opóźnienie. Ale nie dziwię się ze troche inne wizyty sie wydluzyly bo mnie również odpowiedział na wszystkie pytania bez pośpiechu. …
Trynitarska 11
Doktor z powołania, kulturalny, rzeczowy, leczenie na najwyższym poziomie z troską o pacjenta. Bardzo dokładny, analizuje szczegółowo dolegliwości. Świetny diagnosta. Polecam w 100%
Trynitarska 11
POLECAM!!! Miły, uprzejmy, otwarty na pacjenta, fachowo, w przystępny i zrozumiały sposób odpowiadający na pytania pacjenta! Polecam!!!
UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)
Profesor odesłał męża z tętniakiem stwierdzając że nic się nie da zrobić bo jest w takim miejscu że nie ma do niego dojścia. Na szczęście mąż jest już po embolizacji ponieważ jak to się mówi trzeba zawsze zasięgnąć przynajmniej dwóch opinii...Mieliśmy szczęście i trafiliśmy na specjalistę ☺️
UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)
Krakowski Szpital Specjalistyczny im. Jana Pawła II w Krakowie
ulica Prądnicka 80