Z panią doktor spotkałam się kilka lat temu w szpitalu w Wołominie. Jest nieempatyczna i przedmiotowo traktuje pacjentki. Była moją lekarką prowadzącą przez 3 dni, przyszła do mnie tylko raz (w pozostałe dni nikt się mną nie interesował, jedyny personel z którym miałam kontakt to były położne/pielęgniarki). Jedyne zalecenie jakie wydała to było stosowanie antykoncepcji hormonalnej. Nie zebrała dobrze wywiadu i nie ustaliła, że mam migreny z aurą. Dopiero później od innej ginekolożki dowiedziałam się, że to przeciwwskazanie bezwzględne do stosowania antykoncepcji dwuskładnikowej i przyjmowanie jej mogło skończyć się udarem. Mimo wykonania wszystkich badań zaplanowanych na hospitalizację i zgłaszania złego samopoczucia psychicznego w szpitalu, chciała żebym leżała w szpitalu jeden dzień dłużej, bo “na hormony się leży cztery dni”. Chyba jednak chodziło o rozliczenia z NFZ…
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Pani doktor nie umiała znaleźć mojego drugiego jajnika w badaniu USG, a wpisała że jest prawidłowy. Nieprawidłowo pobrała wymaz do cytologii, w związku z czym wynik jest bezużyteczny i tylko wydałam niepotrzebnie pieniądze, bo muszę udać się na powtórne badanie u innego lekarza. Zlecone badania okołomenomepauzalne skwitowała, żebym się zjawiła, gdyby ich interpretacja wymagała konsultacji. Od lekarza prowadzącego dostałam skierowanie do kliniki endokrynologii ginekologicznej.
Wspaniały człowiek i lekarz.Trafiłam do Pani Doktor przez przypadek z xzego teraz niezmiernie się cieszę.Pani Doktor przeprowadzała u mnie zabieg usunięcia trzonu macicy wraz z jajowodami co zrobiła perfekcyjnie a ja przy niej czułam się naprawdę dobrze,wszystko najpierw mi dokładnie wytłumaczyła i po zabiegu również.Lekarz z powołania godny polecenia🥰😘
Absolutnie fantastyczny lekarz z powołaniem, żałuję że tak późno trafiłam na panią doktor. Cudowny pozytywny człowiek, a każda wizyta jest pełna spokoju i zrozumienia. Polska służba zdrowia potrzebuje dokładnie takich specjalistów. Polecam każdemu wizyty u tak wspaniałej pani doktor.
Doktor Anna prowadziła moja pierwsza ciąże od początku do samego końca, była ze mną również przy porodzie. Na prawdę godna polecenia lekarz widac ze z powołaniem. Bardzo polecam. Czułam się zaopiekowana.
Pani Doktor prowadziła moją pierwszą ciążę. Wspominam ten czas z wielkim sentymentem. Podczas każdej wizyty mogłam otrzymać wyczerpujące odpowiedzi na stawiane pytania, skierowania gdzie należy się udać z jakimś problemem. Naprawdę rewelacyjny lekarz.
Pani doktor dokładnie opisuje to co robi, wszystko dokładnie tłumaczy, jest bardzo miła i delikatna, wzbudza zaufanie