Ja bardzo polecam doktora ,bo warto go polecac,wiem co mowie.Wczesniej leczylo mnie wielu innych,ktorych wspominam jak zly...
Mam nadzieje ze więcej nie spotakam tego lekarza na swojej drodze.Potraktował mnie jak przedmiot a nie jak kobietę w zaawansowanej ciąży.Zero wyrozumiałóści, brak kompetencji poprostu brak słów.
Mam nadzieje że nie spotkam więcej tego lekarza na swojej drodze, bardzo nie uprzejmy i zarozumiały.Potraktował mnie jak przedmiot a nie jak kobietę w zaawansowanej ciązy.Brak słów.
Bardzo dobry lekarz, skrupulatnie tlumaczy np. wyniki badan i poswieca pacjetowi tyle czasu ile potrzeba.
Trafilam do Dr po fatalnej wizycie u innego ginekologa,bylam w 5 tyg ciazy. Dr Czekanski zajal sie mna w sposob bardzo kompetentny. Z calego serca polecam tego specjaliste.
najmniej kompetentne podejście do pacjenta z jakim się spotkałam w życiu
najmniej kompetentne podejście do pacjenta z jakim się spotkałam w życiu
Dr Artur Czekański to najlepszy ginekolog, jakiego spotkałam do tej pory. Byłam, jestem i nadal będę jego pacjentką bo nie wyobrażam sobie zmiany lekarza :) Od pierwszego kontaktu wzbudził moje zaufanie i byłam spokojna o przebieg ciąży. Bardzo kompetentny lekarz, odpowiada na pytania wyczerpująco, a przy tym jest bezpośredni w kontakcie z pacjentką, nie stwarza dystansu jako lekarz. Bardzo sympatyczny człowiek. Potrafi doskonale zająć się pacjentem w gabinecie jak i w szpitalu. Można by pisać o Nim same pozytywy, ale powiem krótko - dużo Mu zawdzięczam, DZIĘKUJĘ ZA OPIEKĘ. (Kamila)
zdecydowanie odradzam wizytę u tego lekarza. Byłam u niego na NFZ i potraktował mnie jak zło konieczne. W 10 minut załatwił 3 pacjentki. Jest nieuprzejmy, jeśli nie jesteś chora to Cię nie przebada bo nie ma takiej konieczności, na rutynowe badanie trzeba przyjść do niego prywanie. Psa nie zaprowadziłabym do takiego lekarza. To porażka, stracony czas i nerwy.
Na wizycie u doktora byłam tylko raz kiedy mój lekarz miał urlop i wspominam tą wizytę z dreszczami...Dodam, że była to wizyta na NFZ. Był nieprzyjemny i mówił do mnie taki tonem jakby wyniki moich badań i anemia były moją winą. Po zbadaniu chciał skierować mnie do szpitala i zapisał tabletki na podtrzymanie mimo, iż czułam się dobrze - wystraszył mnie tym bardzo więc musiałam udać się na wizytę prywatną do mojego lekarza i okazało się, że wszystko jest w porządku i że wcale nie muszę zażywać leków na podtrzymanie!!Po wizycie u niego odniosłam wrażenie jakbym była kolejną osobą, którą musi przyjąć i mieć z głowy. Bardzo mnie to dziwi, bo lekarz, który ma tak duże doświadczenie i liczne szkolenia powinien być bardziej delikatny i wyrozumiały.
Bardzo dobry specjalista. Moją wizytę wspominam bardzo korzystnie.
Bardzo dobry specjalista. Moją wizytę wspominam bardzo korzystnie.