dr n. med. Artur Ruciński

Urolog

4,9

Panu dr n. med. Artur Ruciński bez wahania wystawiam jak najlepszą opinie. Z czystym sumieniem mogę polecić opiekę medyczną prowadzoną, przez Pana Artura. Nadmienić pragnę, iż Pani Asystentka również w pełni zasługuje na uwagę i Ciepłe słowa. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam Mariusz.

Dziękuję i serdecznie pozdrawiam
Mariusz.

Bardzo serdecznie polecam usługi doktora Rucińskiego. Jestem jego pacjentem od kilku lat. Jako jedyny w moim przypadku zaproponował leczenie autoszczepionką, która sprawdza się u mnie znakomicie. Ogromna wiedza i doświadczenie, a poza tym bardzo sympatyczny człowiek. Ponadto świetny kontakt, również poza gabinetem. Polecam

,,Zabieg powiększania prącia był pewnym wyzwaniem i obawą. Po zabiegu efekt jest rewelacyjny,zarówno wizualnie, jak i w sferze doznań. Do tego cierpliwa i ciepła opieka doktora. Pozdrawiam.

,,Zabieg powiększania prącia był pewnym wyzwaniem i obawą.
Po zabiegu efekt jest rewelacyjny,zarówno wizualnie, jak i w sferze doznań.
Do tego cierpliwa i ciepła opieka doktora.
Pozdrawiam.

Serdecznie polecam dr Rucińskiego.Perfekcyjnie wykonany zabieg ,znakomity kontakt przed i po zabiegu.

2,0
3,0
3,0

dr Artur Ruciński zastosował wobec mnie środek znieczulający który nie działał na mnie w pełni znieczulająco i po kilku zastrzykach (ponad 6) przystąpił do wykonywania zabiegu, w momencie którym spinałem się z bólu mówił do mnie że przesadzam - miał do mnie pretensję że środek który mi podał parę razy, nie przynosił należytych efektów. Ze względu na moją postawę podczas zabiegu i ilość moich pytań był zdenerwowany i nie miły. Po miesiącu od zabiegu połowa rany była w pełni zagojona, druga zaś się "babrała" i nie chciała się w ogóle zagoić, pisałem oczywiście w tym temacie do dr. na co on stwierdził że trzeba czekać i to normalne, ja natomiast czułem że rana nie goi się poprawnie. Okazało się że powodem tego jest poluzowana szew która zaczęła wchodzić w ranę przez co skóra nie mogła się goić a wręcz rana się trochę rozeszła. Udałem się do innego specjalisty który zdjął mi szwy, a rana jak na te warunki wyglądała już pięknie po 1,5 tygodnia. Dzisiaj niestety w tym miejscu została mi brzydka blizna.

U Pana Rucińskiego miało zabieg wazektomii, wszystko przebiegło bez najmniejszych problemów, zabieg się udał, co potwierdziło badanie. Polecam!

Pan Doktor jest nie tylko doskonałym specjalistą, ale też fantastycznym człowiekiem, zaangażowanym, empatycznym, serdecznym i pełnym pasji, któremu zawdzięczam dalszą egzystencję. Dziękuję Panie Doktorze.

Super Specjalista, najlepszy urolog w Trójmieście. Do tego sympatyczny, życzliwy, cierpliwy, kompetentny. Wszystko czego może oczekiwać chory człowiek. Polecam.

- Świetny kontakt mailowy przed i po zabiegu - Bardzo dobrze i profesjonalnie wykonany zabieg - Wsparcie psychologiczne w trakcie zabiega - Bardzo dobre instrukcje po - Zabieg i wynik pozytywny Bardzo dobry lekarz, polecam!

- Świetny kontakt mailowy przed i po zabiegu
- Bardzo dobrze i profesjonalnie wykonany zabieg
- Wsparcie psychologiczne w trakcie zabiega
- Bardzo dobre instrukcje po
- Zabieg i wynik pozytywny

Bardzo dobry lekarz, polecam!

Chyba jeden z ostatnich lekarzy jakich można spotkać w Polskich placówkach zdrowotnych pod względem wiedzy medycznej , kompetencji i podejścia do pacjenta.