Po ukończeniu Akademii Medycznej w Poznaniu w 1999 roku odbyłam staż podyplomowy w Szpitalu Wojewódzkim w Gorzowie Wlkp. W 2008 roku uzyskałam tytuł specjalisty w dziedzinie dermatologii i wenerologii. W trakcie szkolenia specjalizacyjnego odbyłam kilkuletnie staże kierunkowe w Klinice Dermatologii Uniwersytetu Medycznego w Poznaniu oraz University Hospital Limerick (Irlandia). W czasie 20-letniej praktyki zawodowej zdobyłam doświadczenie zarówno w pracy ambulatoryjnej, jak i szpitalnej.
Jestem absolwentką 2-letniego Międzynarodowego Centrum Kształcenia Medycyny AntiAging w Warszawie.
Od 2009 roku prowadzę własną praktykę prywatną.
Ukończyłam podyplomowe studia w Wyższej Szkole Bankowej we Wrocławiu uzyskując tytuł MBA.
Jestem członkiem Polskiego Towarzystwa Dermatologicznego, Sekcji Onkologicznej PTD, European Association of Dermatooncology, Stowarzyszenia Lekarzy Dermatologów Estetycznych, European Academy of Dermatology and Venereology, International Dermoscopy Society oraz International Trichoscopy Society, a także Polskiego Towarzystwa Medycyny Stylu Życia.
Dermatologia, zajmując się największym narządem człowieka jakim jest skóra, jest jedną z najbardziej interdyscyplinarnych specjalności lekarskich. Wiele problemów dermatologicznych może być objawem poważnych schorzeń endokrynologicznych, diabetologicznych czy nawet onkologicznych, dlatego też w podejściu do pacjenta dermatologicznego przykładam olbrzymią wagę do szczegółowej diagnostyki ogólnolekarskiej, a pomaga mi w tym cenne dodatkowe doświadczenie zdobyte przeze mnie w pracy w Oddziale Chorób Wewnętrznych, a także w Oddziale Ratunkowym.
Szalenie ważną i coraz bardziej aktualną sferą dermatologii jest onkologia dermatologiczna, dlatego też od lat korzystam z najnowocześniejszej technologii jaka daje videodermatoskop FotoFinder w celu wykrywania najwcześniejszych stadiów nowotworów skóry. Współczesna dermatologia integralnie łączy się z dynamicznie rozwijającą się dziedziną, jaką jest dermatologia estetyczna, rozumiana zarówno jako leczenie niedoskonałości, ale również poprawa kondycji skóry, która jako pierwsza komunikuje nas ze światem i w dużej mierze odpowiada za nasze dobre samopoczucie, dlatego też oferuję swoim pacjentom szeroki zakres badań i zabiegów z zakresu dermatologii estetycznej, z najnowocześniejszą laseroterapią włącznie.
Hołduję nowemu trendowi w medycynie, jakim jest slow-healthy-aging, a więc inteligentne spowalnianie procesów starzenia się skóry za pomocą profilaktyki i zabiegów stymulujących naturalne procesy regeneracyjne. Dobieramy indywidualny program postępowania lekarskiego w zależności od kondycji skóry, schorzeń towarzyszących, problemu klinicznego oraz oczekiwań pacjenta. Stosujemy nowatorską, niezmiernie pomocną metodę diagnostyczną w planowaniu leczenia: Skin DNA test, uwzględniającą nasze predyspozycje genetyczne.
Bardzo dobry dermatolog z życiowym podejściem. Gorąco polecam.
Bardzo dobry dermatolog z życiowym podejściem. Gorąco polecam.
najlepszy lekasz ktorego bylem to jest pani dermatolog Atena Emerle wspaniały lekarz o dobrym sercu skutecznym leczeniu jestem z Dobiegniewa warto pokonac kilka kilometrow i odwiedzic pania Doktor POZDRAWIAM
Moje problemy z cerą w końcu się kończą, odkąd jestem pod opieką Pani Ateny, bardzo dobry lekarz, jeszcze takiego nie spotkałam.
100 % pozytywnie, naprawde warto, wszystko profesjonalnie i miło
100 % pozytywnie, naprawde warto, wszystko profesjonalnie i miło
Mialam problem z paznokciami. Bylam u 8 -smiu dermatologow. Pani Emerl.e byla 9 -wiatym i na szczescie ostatnim lekarzem. Prawdziwy lekarz czlowiek . Polecam wszytskim pania dermatolog.
Jescze takiego lekarza nie spotkalem bardzo miła pani Doktor dobrze dniagnozujie chorobe i leczy polecam , to lekarz z powołania Tomek
Takich lekarzy w Polsce brakuje. Pełne zainteresowanie pacjentem! Natychmiastowe zdiagnozowanie choroby. Bardzo dokładnie tłumaczy schorzenie.
Super lekarz, oby więcej było tak kompetentnych specjalistów
Super lekarz, oby więcej było tak kompetentnych specjalistów
Nic nowego nie dodam. Kto raz odwiedzi Panią Emerle będzie bardzo zadowolony. Wzór lekarza, takich dziś się nie spotyka. Człowiek o bardzo dobrym sercu i lekarz w jednym. Polecam szczerze.
Pani doktor to po prostu aniol,naprawde bardzo mily,kompetentny lekarz.Wizyta jest tych pieniedzy warta.Poswieca pacjentowi mnostwo czasu i dokladnie potrafi wytlumaczyc chorobe i metode leczenia.Moje zaufanie ma zdecydowanie. Bardzo polecam
Bardzo polecam
|---|---|