nie polecam nikomu. poprawiam teraz wszystkie zęby leczone u Pani Bożeny. 20 minut i ząb był gotowy. a teraz u stomatologa do którego chodzę spędzam godzinę nad jednym ubytkiem. czas oczekiwania na wizytę w Cięzkowicach od zawsze był rekordy a to czas tylko stracony.
Wizyta tragedia. Nie dość ze na przyjęcie czekaliśmy około 4h to osoby które oglądały moje żeby bardzo nie miłe, miałam problem ze zrobieniem odcisku a pani która się tym zajmuje bardzo nieuprzejmie się do mnie zwracała. Nie mała sumę zapłaciłam za tak naprawdę nic z informacja ze zadzwonią z kolejnym terminem, i tak właśnie od sierpnia czekam na ten telefon
Pani Bożenka jak i asystentki cudowne kobiety, bardzo polecam, miła atmosfera, dobre podejście oraz stosunkowo w porządku ceny, uwielbiam.
Tragedia. Muszę poprawiać teraz całe leczenie ortodontyczne u kompetentnego ortodonty. Szkoda było mojego czasu i zdrowia!!!!!!!!!!!!!
Jestem bardzo zadowolona z usług. Profesjonalne podejście. Wada wyleczona, póki co nie powraca. Bardzo miła atmosfera i dobre ceny. Jedyne co można zarzucić, to te kolejki... Niby umówiona godzina, a trzeba odczekać czasem i 2 godziny.
tragedia!! od listopada 2015 roku czekam na telefon z terminem następnej wizyty!!! 3 lata nosiłam aparat i końca nie widac! dodatkowo zauważyłam, iż wada powraca!!