Jestem bardzo zadowolona z leczenia Pana Dr Cezarego bardzo dobry spokojny i dokładny ,wszystko wytłumaczy i mówi o postępach leczenia, oraz bardzo miłą profesjonalną panią która także służy pomocą, Polecam wszystkim a osobiście bardzo dziękuję za dzisiejszą wizytę
Polecam wszystkim Pana doktora Ciechanowskiego oraz bardzo miłą profesjonalną panią …która także zawsze służy pomocą. Jestem bardzo zadowolona z leczenia u Pana doktora czuję się bezpieczna ponieważ wiem że jestem w rękach bardzo dobrego specjalisty.Dziękuję.
Jestem bardzo zadowolonym z leczenia. Pan Dr. Cezary bardzo spokojny i dokładny. Zawsze wszystko wytłumaczy i mówi o postępach leczenia.
Jestem bardzo zadowolona z wizyty u dr. Ciechanowskiego, to wyjątkowy specjalista, który podchodzi do pacjenta z ogromną cierpliwością i życzliwością. Podczas wizyt czułam się zaopiekowana i w pełni spokojna o swoje zdrowie. Profesjonalizm, empatia i zaangażowanie na najwyższym poziomie. W gabinecie pracuje również bardzo sympatyczna pani, która zawsze jest uśmiechnięta i wprowadza miłą atmosferę. Zdecydowanie polecam tego lekarza każdemu, kto szuka rzetelnej i fachowej opieki okulistycznej!
Pan doktor to świetny specjalista – profesjonalny, dokładny i życzliwy. Wizyta przebiegła w miłej atmosferze, a badanie zostało wykonane bardzo rzetelnie. Zdecydowanie polecam
Jestem zawodowym kierowcą, więc wzrok muszę mieć idealny. Bardzo polecam wizytę u dr Ciechanowskiego. To człowiek pełen pasji, wiedzy oraz profesjonalizmu. Z wyjątkową skrupulatnością przeprowadza każde badanie i analizuje wyniki. Jego zaangażowanie przekłada się na jakość wykonywanej pracy. Jest cierpliwy, wyrozumiały oraz bezpośredni. Już jestem umówiony na kolejną wizytę. Pozdrawiam serdecznie panie doktorze.
Polecam w 100%!!! Lekarz z powołania! Bardzo skrupulatny, dokładny i punktualny! Zależy Mu na pacjencie - wykonuje mnóstwo badań by postawić dokładną diagnozę. Zleca kolejne wizyty i faktycznie opiekuje się pacjentem, nie zbywa co jest częstym zjawiskiem u innych lekarzy zwłaszcza na NFZ. Poświęca tyle czasu ile trzeba. Do tego jest jeszcze bardzo sympatyczny. Muszę dodać, że część badań wykonuje małżonka Pana Doktora która też jest bardzo sympatyczna i sprawia że na wizytę idzie się z radością - jest to szczególnie ważne w przypadku dzieciaków. Polecam i na pewno będę …
Polecam w 100%!!!
Lekarz z powołania! Bardzo skrupulatny, dokładny i punktualny!
Zależy Mu na pacjencie - wykonuje mnóstwo badań by postawić dokładną diagnozę. Zleca kolejne wizyty i faktycznie opiekuje się pacjentem, nie zbywa co jest częstym zjawiskiem u innych lekarzy zwłaszcza na NFZ. Poświęca tyle czasu ile trzeba. Do tego jest jeszcze bardzo sympatyczny. Muszę dodać, że część badań wykonuje małżonka Pana Doktora która też jest bardzo sympatyczna i sprawia że na wizytę idzie się z radością - jest to szczególnie ważne w przypadku dzieciaków. Polecam i na pewno będę polecała Pana Doktora z czystym sumieniem. Ode mnie już korzysta połowa rodziny z wizyt u Pana Doktora :) gdyby wszyscy lekarzy byli tacy jak Doktor Ciechanowski to na pewno żyłoby się łatwiej i dłużej :)
Kompetentny lekarz – dokładny, rzeczowy i punktualny. Wizyta przebiegła sprawnie, a jednocześnie bardzo szczegółowo. Czułam się zaopiekowana i miałam poczucie, że jestem w dobrych rękach. Zdecydowanie polecam.
Gorąco polecam. Komplet badań niezbędnych do postawienia diagnozy i dalszego leczenia. Miły i uśmiechnięty. Przede wszystkim kompetentny. Mam do Pana doktora pełne zaufanie, a to przecież o wzrok mój chodzi :-) Pozdrawiam i dziękuję.
Pan doktor Ciechanowski jest bardzo kompetentnym specjalistom, tłumaczy dokładnie wyniki badań i swoje analizy w sprawie choroby. Zarazem jest bardzo uprzejmy i zawsze rozpisuje plan dalszego leczenia . Dziękuję . Polecam Pana Doktora .