lekarz Maria Sowa-Molska

Chirurg plastyczny

Marszałkowska 84/92

Pani dr.Sowa Molska jest /tak uważam/ najlepszym chirurgiem plastycznym w Warszawie.Bardzo się ucieszyłam gdy zgodziła się na wykonanie u mnie zabiegu.Niestety zmieniła zdanie/widocznie miała ważne powody/.Szanuję jej decyzję. Do Pani dr. mam pełne zaufanie,jest super dokładna ,kompetentna i precyzyjna. Wszystkim potrzebującym pomocy chirurga plastycznego polecam Panią dr.Sowę Molską.Życzę jej wielu sukcesów.Pozdrawiam serdecznie Wiesława B 14.01.2025r
Opinia dodana przez: Wiesława B

lekarz Nasser Darwish

nowy szpital w Nakle i Szubinie
czackiego21/15
85-138 Bydgoszcz

szczególne podejście do osób po 20 roku życia, ze względu na niedojrzałość emocjonalną. fachowiec godny polecenia. Jest impulsywny , to dla mnie ważne.
Opinia dodana przez: Dariusz

Grzegorz Kokołaszwili

ZOZ
99-400 Łowicz

Bardzo kompetentny i sympatyczny lekarz. Serdecznie polecam. Pan Doktor dolaczyl do listy moich najlepszych lekarzy, nie tylko w Lowiczu.

lekarz Marek Sikora

Jana III Sobieskiego 18

Świetny chirurg i profesjonalne podejście do pacjenta. Mój zabieg czy operacją to podobno prosta sprawa ale jestem mu wdzięczny za wszystko. Personel cały chirurgii ogólnej szpitala w Otwocku przy ul. Stefana Batorego fantastyczny. No i jako pacjent też trzeba być dla nich człowiekiem i wszystko gra. Jeszcze raz dziękuję.
Opinia dodana przez: Sebastian

dr n. med. Paweł Mielczarek

Chirurg dziecięcy, Urolog dziecięcy

Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Ozimska 25, Budynek Kaskada III piętro
45-057 Opole

Tą drogą chciałbym podziękować Panu Doktorowi za leczenie mojego syna w Oddziele Chirurgii Dziecięcej na Witosa w Opolu. Wraz z Kubą trafiliśmy do oddział zaraz po urodzeniu z powodu poważnej wady układu moczowego. Pan Doktor dokładnie wytłumaczł nam na czym polega choroba i jak będzie przebiegało leczenie. Mały przeszedł dwie operacje. Wszystko przebiegło dobrze. Teraz przychodzimy do kontroli i Doktor upewnia nas że Kuba będzie zdrowy. Dziękuję za serdeczną i …
Opinia dodana przez: Tatokuby

dr n. med. Grzegorz Halena

Chirurg naczyniowy

Specjalistyczne Gabinety Lekarskie MeaMedica
aleja Grunwaldzka 74

Jestem pod wrażeniem wiedzy i umiejętności Pana doktora.Dziękuję za życzliwość i wyczerpujące odpowiedzi na moje pytania dotyczące dalszego postępowania po zabiegu.

lekarz Krzysztof Aloksa

Wojnickie Centrum Medyczne
ulica Rolnicza 3
32-930 Wojnicz

Bardzo miły, sympatyczny,pomocny,uprzejmy lekarz,wysłuchuje pacjenta tlumaczy wszystkie wątpliwości.Jestem bardzo wdzięczna lekarzowi za fachową pomoc,za to że nie zbywa pacjenta tylko chce mu pomóc. Jest najlepszy w swojej dziedzinie i każdemu mogę go polecić, oby takich lekarzy było więcej w Tarnowie.

lek. med. Sławomir Wawrzyńczak

Gabinet chirurgiczny
Mazowiecka 36a
96-100 Skierniewice

Wspaniały człowiek, bardzo kompetentny lekarz. Godny polecenia - bez żadnego ale. Poświęca tyle czasu ile potrzeba, dokładnie tłumaczy, prezentuje na schematach, zdjęciach. Odpowiada na pytania, wyczerpująco, super lekarz
Opinia dodana przez: Regina

lekarz Paweł Ostrowski

NZOZ "Alfamed" w Brodnicy
ulica Piwna 5
87-300 Brodnica

Doktor Ostrowski wspaniały lekarz,uprzejmy do pacjentów oraz naprawdę dobry fachowiec.Takich jak on potrzeba więcej Bardzo szybka diagnoza i pomoc. .Polecam
Opinia dodana przez: Jola
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg naczyniowy
                                       dr n. med. Krzysztof Ostrowski

dr n. med. Krzysztof Ostrowski

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej IBIS / SENSOR CLINIQ
ul. Kacza 8 (wejście od ul. Okopowej, wjazd od ul. Wolność)

Pan doktor jest niezwykle milym i rzeczowym lekarzem. Wszystko dokładnie wyjaśnia i tłumaczy jest cierpliwy i uwaznie słucha. Poświęca tyle czasu ile jest potrzeba nie spieszy się.To przyjemność mieć kontakt z Panem Doktorem a przede wszystkim mieć poczucie bycia w dobrych rekach. Polecam i cieszę się ze moglam byc konsultowana przez Pana Doktora.
Opinia dodana przez: Teresa

dr n. med. Jacek Wróbel

Chirurg stomatolog

Bytomska 96
42-622 Orzech

Przed tym dentystą było kilku innych, ale tu wiem ,że oddaję swoje zęby w ręce profesjonalisty i co ważne nic nie boli

lekarz Andrzej Gołębiewski

Chirurg dziecięcy

Partyzantów 49b

Bardzo dobry lekarz,profesjonalne podejście do pacjenta i swojej pracy.Najważniejsze że pomógł mojemu synkowy.Polecam
Opinia dodana przez: Żanetta

lek. med. Łukasz Nowarski

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Szpital Zakonu Bonifratrów św. Jana Grandego w Krakowie
Trynitarska 11

Opinia o doktorze Łukaszu Nowarskim Pan doktor Łukasz Nowarski to lekarz z prawdziwego powołania – profesjonalista w każdym calu, który łączy ogromną wiedzę i doświadczenie z niezwykłą empatią i troską o pacjenta. Już od pierwszego kontaktu wzbudza pełne zaufanie, a jego zaangażowanie i indywidualne podejście sprawiają, że każda wizyta przebiega w atmosferze komfortu i zrozumienia. Miałem poważny problem z trudno gojącą się raną, z którym inni specjaliści nie potrafili sobie …

lek. stom. Magdalena Gromadka - Długosz

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Centrum Stomatologiczne "VITADENT"
ul. Walerego Sławka 17

Bardzo mila ,sympatyczna i przede wszystkim kompetentna pani stomatolog swietne podejscie do pacjenta ,wzbudza niesamowity spokoj i zaufanie ,potrafi sluchac i widac ze ma ogromna wiedze doswiadczenie i jest dobra w tym co robi.Trafilam na wspanialego specjsliste ,Pani Natalia -higienistka rowniez odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu,bardzo ogarnieta higienistka .Podoba mi sie rowniez wspolpraca miedzy Paniami w gabinecie i wspolny szacunek.Podejscie do dzieci rowniez bez zarzutu.Bardzo sie ciesze ,ze trafilam na …

lek. dent. Maciej Walkowski

Chirurg stomatolog

ulica Powstania Styczniowego 7
20-706 Lublin

Pań doktor bardzo miły i z dużym doswiadczeniem, sprawnie i bardzo szybko uporał się z moim zębem. Polecam
Bardzo dobry specjalista.widać że sporo zabiegów już za nim.
Polecam pana doktora, rzadko teraz o tak mądrego i ludzkiego lekarza! Uratował nogę choć inni chcieli już ją amputować

lekarz Adam Soral

ulica Piłsudskiego 21a
32-500 Chrzanów

Do tej pory udało mi się unikać leczenia szpitalnego, aż trafiłem na SOR szpitala w Chrzanowie i na oddział chirurgii. Jestem pozytywnie zaskoczony podejściem Pana Doktora Adama Sorala do pacjentów. Na ile mogę ocenić (bo na tym się nie znam) diagnozuje wnikliwie i z zaangażowaniem, a przy tym jest uprzejmy. Po efektach leczenia widać również profesjonalizm jako specjalisty chirurga.
Opinia dodana przez: Stanisław

lek. dent. Radosław Czapla

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Dental Implant Radosław Czapla
Dworcowa 1/1
65-019 Zielona Góra

Pełen profesjonalizm Pana Doktora Radka przy zabiegu wstawiania implantów pomógł przejść przez trudny czas dla mnie.Polecam każdemu. Wspaniała opieka Paweł Drych
Opinia dodana przez: Paweł Drych

lekarz Daria Dranka-Bojarowska

Zięba Clinic
ul. Kościuszki 255A

Z całego serca dziękuję Pani doktor Darii i polecam każdemu. Pani doktor jest cudotwórcą, zoperowała mi olbrzymią przepuklinę , podjęła się ciężkiego zadania, którego nikt w Polsce nie chciał się podjąć. Przeszłam wcześniej 6 operacji, Pani doktor naprawiła szajs, który zostawili w moim brzuchu inni lekarze. Dała mi szanse na nowe, lepsze życie, dała mi motywację i uratowała mój stan fizyczny i emocjonalny. Bardzo dziękuję za pełen profesjonalizm, opiekę, empatię …