Specjalistyczny Ośrodek Diagnozy i Rehabilitacji Dzieci i Młodzieży z Wadą Słuchu PZG
Francuska 20-24
--- *Podziękowania* Szanowny Panie Doktorze, Chciałbym z całego serca podziękować Panu za przeprowadzenie operacji nefrektomii, podczas której usunięto moją nerkę z guzem o wielkości 10 cm. Operacja była niezwykle skomplikowana i niebezpieczna, ponieważ w żyle nerkowej znajdował się naciek nowotworowy, co groziło oderwaniem żyły i, w konsekwencji, moją śmiercią. Dzięki Pańskim cudownym rękom i nieocenionemu profesjonalizmowi, operacja przebiegła bez żadnych komplikacji, a ja mogę cieszyć się życiem. Pan Doktor okazał …
Medycyna Dąb Katowice
ul. Dębowa 64
Polecam tego lekarza, świetny specjalista, pełen zrozumienia. Postawiona diagnoza była bardzo trafiona i pozwoliła na szybkie rozwiązanie problemu.
Angelius Szpital Provita
Fabryczna 13d Katowice Ochojec
Super człowiek, lekarz. Godny polecenia. Ma świetne podejście do pacjenta.Bardzo miła atmosfera . Jestem bardzo zadowolona że mogę się leczyć u tak bardzo dobrego specjalisty
"POLIS CLINIC" Prywatna Opieka Lekarska Specjalistyczna spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica 1 Maja 88
Bardzo konkretny człowiek wytłumaczy co to za choroba ja miałam zespół ciesni nadgarstka pan doktor wytłumaczył na czym polega zabieg na ten zabieg czekałam tydzień polecam.
EuroMedic MEDICAL CENTER
ulica Kościuszki 92
Polecam z całego serca. Lekarz z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Niezwykle serdeczny i kompetentny. Pan doktor starannie wyciął znamię i założył szwy. Dba o komfort pacjenta podczas zabiegu, tak by pacjent nie odczuwał bólu i stresu. Jestem wdzięczna Panu Doktorowi za pomoc i ogromną serdeczność. Dziękuje! I.O.
MEDISANA Sp. z o.o. Zakład Lecznictwa Ambulatoryjnego
ulica Wyszyńskiego 4
Lekarz mistrzostwo świata rzeczowy konkretny lekarz szybko załatwił sprawę operacji przepukliny personel w klinice super pan doktor świetny człowiek dobrze robota zrobiona dochodE do siebie a po bliźnie jak dobrze pójdzie nie będzie śladu tak dobrze poszyte dziękuję bardzo panie doktorze polecam każdemu mistrz w swojej dziedzinie
Gabinet stomatologiczny Marcin Irzyk
Karliczka 10
Pan doktor Marcin Irzyk jest wspaniałym dentystą, pełnym empatii i bardzo kompetentnym lekarzem. Tłumaczy każdą swoją czynność pacjentowi i przebieg leczenia. Stosuje kompleksowe leczenie oraz poświęca mu czas - nie śpieszy się. Jest bardzo uprzejmy i ciepły w obejściu z pacjentem. Mam pełne zaufanie do pana doktora. Jest bardzo miły i szybko nawiazuje kontakt z pacjentem. Dodaje otuchy spanikowanym i bojącym się osobom. Serdecznie polecam wizyty u doktora Irzyka.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Zdrowego Serca "TELCOR" Sp. z o.o.
ulica Łabędzia 10
Polecam pana z całego serca gdyby wszyscy lekarze tacy byli polska by się badała miły pomocny lekarz na medal👍
Max-Dent s.c. Usługi Stomatologiczne Katowice
Wita Stwosza 5
Lekarz kompletny. Nie byłem jeszcze u tak dobrego stomatologa w Libiążu. Niby ten sam gabinet ale nie pomylić dentystów. Pani Ania dwie klasy wyżej od współlokatorki.
NZOZ EuroMedic K. Specjalistyczne Janina Leśnik-Ludyga
ulica Rolna 18
Pan doktor to wspaniały człowiek i wybitny chirurg – prawdziwy lekarz z powołania, o „złotych rękach”. W 2023 roku uratował mnie, usuwając tarczycę, która nie pozwalała mi normalnie żyć. Jestem mu ogromnie wdzięczna i będę pamiętać o tym do końca życia. Życzę Panu Doktorowi dużo zdrowia i wszelkiego dobra!🙌❤️
Indywidualna Praktyka Lekarska
ul. Krasińskiego 25a 101, Katowice
Zabieg wstawiania implantu był dla mnie stresujący , ale zespół który się mną opiekował na czele z panem doktorem Okrajni spowodował ,że zabieg przebiegł z niewielkim bólem w bardzo miłej atmosferze co spowodowało znacznie zmniejszenie lęku . Jestem po wszczepie brak powikłań wszystkim polecam uprzejmego o stoickim spokoju , który zawsze z dużym zaangażowaniem podchodzi do pacjenta Pana dr OKRAJNI Zabieg zakończony był założeniem opatrunku z osocza oraz miałam okłady …
Nasz Stomatolog Silesia City Center
ul. Chorzowska
Profesjonalista w leczeniu kanałowym zęba. Pan doktor niezwykle sympatyczny a dodatkowo cechuje się ogromnym doświadczeniem i rozległą wiedzą. Uratował kanałowo zęba z rozległym stanem zapalnym wierzchołka korzenia oraz z przetoką, którego inni dentyści spisywali na straty i ekstrakcję. Ponad 3 lata po leczeniu kanałowym ząb cały czas się świetnie trzyma a kość jest świetnie zregenerowana. Profesjonalista.
Zięba Clinic
ul. Kościuszki 255A
Z całego serca dziękuję Pani doktor Darii i polecam każdemu. Pani doktor jest cudotwórcą, zoperowała mi olbrzymią przepuklinę , podjęła się ciężkiego zadania, którego nikt w Polsce nie chciał się podjąć. Przeszłam wcześniej 6 operacji, Pani doktor naprawiła szajs, który zostawili w moim brzuchu inni lekarze. Dała mi szanse na nowe, lepsze życie, dała mi motywację i uratowała mój stan fizyczny i emocjonalny. Bardzo dziękuję za pełen profesjonalizm, opiekę, empatię …
Bardzo spokojny, życzliwy i bardzo kompetentny lekarz. Uratował mnie z niemałej chirurgicznej opresji jakim było uwięźnięcie przepukliny. Spokojnie wszystko tłumaczy, ma dobre podejście do pacjenta i przede wszystkim czuć, że naprawdę się przejmuje i angażuje. W jego rękach czułam się bezpieczna i odpowiednio zaopiekowana.
Ufff, P. Kucęba usuwał mi zęba mądrości zatrzymanego w kości, to było dla mnie ciężkie przeżycie, ale na szczęście dzięki profesjonalizmowi tegoż lekarza nic nie bolało!:-) Gość w porządku, prawie cały zabieg do mnie mówił, upewniał się co jakiś czas, czy wszystko w porządku-serdecznie polecam!
Miesiąc temu pan doktor przeprowadził u mnie operację powiększania piersi wraz z jednoczesnym ich podnoszeniem. Bardzo bałam się efektu gdyż czytając opinie wiem,że nie każdy pacjent jest usatysfakcjonowany efektami takich operacji narzekając głównie na blizny ale także i ogólnie na kształt nowych piersi. Opinie o panu doktorze też są różne. Decyzje o wyborze pana doktora pojęłam w 50% ze względu na dogodną lokalizację a w 50% kierując się uśrednieniem przeczytanych …